Helaas weet ik haar naam niet meer, maar hoop dat ook volgende behandelingen door deze mondhygiëniste gedaan zullen worden. Samenvattend: ze is vriendelijk, stelt goed gerust, is geduldig (met bange patienten ;) en zeker deskundig! :)
Vriendelijke mensen en goed behandeld.
Vriendelijk en deskundig zover ik dit kan beoordelen.
Geen comontaar
de afspraak om reparatie aan gebid uit te voeren was snel en op korte termijn te maken. Tandarts de Waard is deskundig en werkt snel en netjes. Geen klachten gehad tijdens en na de behandeling.
Maarten van Koningsbrugge is een toegankelijke, vriendelijke en kundige tandarts. Hij ziet je als mens, denkt mee met wat er anders moet/beter kan en houdt zicht op de ontwikkeling door de jaren heen. De moeite van het wachten tot hij plek heeft in zijn drukke agenda meer dan waard!
Ging op tijd, snel, goede uitleg, verder weinig bijzonders.
Ik kom er al jaren . En ben zeer tevreden
Prima tandarts. Zijn voorganger vond ik een fijner mens, deze tandarts is zakelijker, maar dat is mijn persoonlijke mening. En op zich begrijp ik het wel:ik kom niet voor de koffie met gebak, maar voor een behandeling.... maar toch
Mijn angst voor de tandarts is buiten proportie, ik heb PTSS en heb de tandarts heel lang vermeende. Laatst moest mijn hond ondernarcose meerdere tanden en kiezen laten verwijderen. Zij heeft dit heel dapper gedaan, dus vindt ik dat ik toch ook naar de tandarts moet
We worden altijd op een prettige manier geholpen.
Er werd wel geluisterd, maar er werd niet veel mee gedaan. Men weet waarschijnlijk geen alternatieve oplossing te bedenken.
De tandarts neemt de tijd om uit te leggen wat hij gaat doen of wat voor behandeling aan te bevelen is. Zijn voorstel ontvang ik snel per mail. Daarnaast werkt hij vakkundig. Ik niet terug omdat iets niet goed is behandeld. Daarnaast is hij professioneel prettig in de omgang.
Het is niet vervelend bij deze tandarts. Stelt gerust. Communiceert goed. Is betrokken.
Zowel tandarts als preventie assistent zijn erg goed, hebben een luisterend oor, en zijn vakkundig. De praktijk is licht en modern, en voor zover je graag naar een tandarts gaat, ga ik hier graag heen.
Wel jammer dat de overheid de zorg, dus ook de tandarts heeft geprivatiseerd.
Op tijd. Rustig. Ook voor kinderen vriendelijk en begripvol.
Ik kom al meer dan 30 jaar in deze praktijk en ben al die jaren al zeer tevreden
Prettige sfeer en kundige medewerkers. Sinds ik bij deze praktijk kom is mijn angst voor de tandarts vervlogen.
Ik wordt goed en netjes behandeld. Prima uitleg.
Mooi op tijd en snel klaar.
Heel fijne praktijk met zeer vriendelijke receptie en behandelaars. Nooit lang wachten en handig dat je mailtje en ook reminders krijgt van gemaakte afspraken.
Mijn afgebroken kies gelukkig kunnen behouden was ff werk maar ben er enorm blij mee dank voor de inzet super !!!
Goede en deskudige behandelingen
Gen Foulkesweg 27