Snel geholpen en snel weer buiten.
Vriendelijk en netjes
Vriendelijk personeel en behulpzaam de tandarts zelf verteld goed wat hij gaat doen en wat hij zegt
Zoals hierboven tien met een griffel
Heb alles prettig ervaren
Mijn eerste consult bij tandarts Joost de Waard is zeer goed bevallen, hij legde op een rustige manier uit wat er ging gebeuren en heeft mij een pijnloze behandeling gegeven, ik zag als een berg tegen deze behandeling op.
Fijne praktijk met professionals die met je meedenken
Over het algemeen een korte wachttijd voordat je bij een vriendelijke en professionele tandarts terecht kunt.
Mijn behandeling viel mij erg mee. Ik ben erg bang en kreeg verdoving. 1 prik was voldoende. Alle handelingen werden goed en geduldig uitgevoerd.
Prima begandeling
Goede controles van gebit alleen lang wachttijd voor vervolg van de controle
Efficient en vriendelijk
De nodige frequente mondzorg wordt op een efficiënte manier uitgevoerd, met duidelijke -vooraf- communicatie over de handelingen. Ook wordt er aandacht besteed aan verbeterpunten met eenvoudige oplossingen. Sociale en professionele insteek.
Er werd goed geluisterd en adequaat behandeld
Mijn ervaring was erg positief.
Goede service goede tandarts begripvol snel afhandelen goed bereikbaar ook per mail.
Goede behandeling, fijne sociale omgang.
geen klachten
Kundig, creatieve oplossingen voor problemen, vriendelijk
Mijn omschrijving in de enkele zin hierboven zegt alles. Ben een mondige patiënt, die alles met tandarts en mondhygiënist kan bespreken.
Met allemaal aardige mensen
Zeer snelle afhandeling bij kiespijn er wordt gelijk een plaatsje et tussen gedaan
Al het personeel is vriendelijk en deskundig en helpen je in alle rust.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen