Zoals altijd was dr Korthoff heel goed en kundig wat de behandeling betreft en tegelijk vriendelijk in omgang en uitleg van wat er ging gebeuren
snel geholpen en prima behandeld
Rustige manier van behandelen Voelt heel schoon na de behandeling
Prettig en vakkundig geholpen
Altijd goede service. Wel de laatste behandeling voor verstandskiezen ging voor mij te snel. Het was binnen 5 minuten gedaan en dat was overweldigend. Misschien had ik moeten zeggen dat het spannend was.
Ik word gekend, en voel me welkom. Er is volop meedenken bij het maken van een afspraak. De inrichting van de ruimte is aangenaam. In de behandelkamer van de tandarts is het overzichtelijk en vertrouwd. Er wordt goede voorlichting gegeven. De tandarts en zijn assistente zijn de viendelijkheid zelf. Fijne mensen.
Ondanks pijn etc ervaar ik ieder bezoek als prettig. Kundige behandelaars (tandarts en mondhygienist), vriendelijk en belangstellend. De medewerker(st) aan de balie zijn patientgericht en geven het gevoel welkom te zijn. In deze coronatijd goed voorbereid etc. Als ik een 11 kon geven zou ik dat doen!
Grappig hoe jullie omgaan met de nieuwe werkelijkheid. Assistent en tandarts verstaan elkaar bijna niet meer door de 'platen'voor het hoofd. De humor blijft er gelukkig in.
Altijd perfect geholpen, nooit geen klachten top!
de mondhygieniste vertelde alles duidelijk en deed vakkundig haar werk ik ervaarde rust in haar aanpak
Al jaren goede behandeling van mijn gebit. Zeer vriendelijke tandarts. Aan te bevelen als je een tandarts zoekt.
Mijn bezoek aan mijn tandarts heb ik als zeer positief ervaren. Goede preventieve maatregelen en omdat ik geen klachten had was ik ook snel klaar.
Zorgvuldige en accurate behandeling, goed preventieve coronamaatregelen.
Zie hierboven
Zie boven
Zeer tevreden.Je wordt altijd deskundig en vriendelijk geholpen. Je krijgt een duidelijke uitleg indien nodig. Ben zeer blij met de herinnering die je vooraf altijd krijgt
Ik ga liever naar Jorieke dan naar de kapper, dat zegt denk ik genoeg!
Alles volgens coronaregels
Bezoek aan de mondhygieniste. Alle maatregelen in verband met Corona in orde. Zeer goed geholpen, vriendelijk, geduldig en vooral deskundig. Niets op aan te merken.
Prima behandeling, geen klachten
Ik word behandeld door Jorieke en dit is altijd goed, zorgvuldig en met goede poetsadviezen. Hierdoor is mijn gebit stabiel en ziet het er verzorgd uit. Jorieke is altijd vriendelijk en opgewekt. Ik zou haar direct aanbevelen aan anderen en heb dit ook al een paarkeer gedaan. Kortom; zeer tevreden patiënt!
zeer goede behandeling door mondhygieniste vriendelijk en duidelijk met wat zij als behandeling voor mij in gedachten had.
Altijd goed en correct
Rustig, duidelijk, vriendelijke tandarts