Nauwkeurig en zorgvuldig behandeld
Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? Hoezo is dit de vraag en niet: bent u op tijd behandeld?
Altijd goed behandeld
geode zorg, nette regeling mbt corona, vriendelijker duidleijke behandeling. alles ook keurig op tiijd
Het belangrijkste, zeer deskundige tandartsen.
Afspraken en communicatie verlopen goed. Goede en fijne behandeling (ook nog ruimte voor persoonlijke interesse). Goede en adequate terugkoppeling met mijn tandarts.
Kreeg netjes een mail over tandartsafspraak maar geen annulering van de afspraak die ik al had bij de preventie-assistente Daar moest ik zelf achter komen door te bellen en dat vind ik heel slordig Ook bij de kleine entree is het niet handig daar een tafeltje neer te zetten met zeep e.d , je kunt geen afstand houden
Je wordt goed geholpen
Mondhygiëniste en de tandarts hebben goed werk geleverd en de balie ook.
Met rolstoel is de praktijk moeilijk bereikbaar i.v.m. dubbele deur.
altijd goede behandeling
Alhoewel ik de ontvangst op dit moment allesbehalve klantvriendelijk vind door alle 1,5 meter perikelen heb ik mijn bezoek als positief ervaren. goede behandeling. Nemen de tijd voor je.
prettige ontvangst, duidelijkheid bij de regels en correcte en deskundige behandeling
Meedenkend om afspraken in te plannen, zonodig gecombineerde afspraken. Behandelingen van zowel tandarts als mondhygiëniste(s) ervaar ik als als uitstekend én betrokken. Houden rekening met mijn "kokhals"neigingen.
Niemand gaat graag naar de tandarts maar naar de mondhygiënist is bijna een uitje. Heerlijk schoon en verzorgd naar huis. Een mondhygiënist met een warm hart en grote vaardigheid.
Goede kwaliteit
Alles ging zoals ik het verwacht had.
'k Vreesde dat m'n gehele linkerbovenkaak gerepareerd zou moeten worden, want als ik maar een kleinigheid probeerde te kauwen schoot een vlijmscherpe pijn door me heen. Gelukkig bleek slechts één kies voor de pijn verantwoordelijk. Dokter Korthof is twee uur met me bezig geweest. Uiteindelijk bleek de kies tot in de wortel gebarsten te zijn; hij was niet meer te redden. Niettemin, dokter Korthof heeft me uitstekend van de pijn afgeholpen, waarvoor ik hem met een bos bloemen heb bedankt.
de veiligheid is goed verzorgt,maar wel eerst de tekst lezen die aan de deur opgeplakt is.
Zie hier boven.
Vakkundig en prettige behandeling