Prettig en professioneel.
Fijn dat ik bij hem terecht kon, maar ben heel blij als ik de volgende keer weer gewoon naar mijn eigen tandarts kan.
dankjewel
goed en op tijd geholpen gelijk weer een afspraak ge maakt. met e-mail verbinding te krijgen voor afspraak is heel ingewikkeld en niet te doen voor zeker oudere mensen .
Bij binnenkomst mogelijkheid om handen te ontsmetten voor je andere handelingen moet doen. En vraag om handschoenen aan te doen. Wachtruimte schoon en met maar een andere patient. Behandeling zoals anders. Met handschoenen, mondkapje en masker. Bij vertrek bak om handschoenen in te doen en om ev weer handen te omtsmetten
DE arts is zorgvuldig en werkt met veel plezier en doet zijn werk goed.
Accuraat en vriendelijk
Met mijn zoontje van 3 bij vervangende tandarts. ("Sven?) Deze nam alle tijd voor hem, hierdoor ging de controle perfect
Afspraak voor gemaakt, probleem verholpen.
Vriendelijke bejegening, uitleg over de behandeling en goede zorg. Ik ben weer verrast hoe het weer meeviel deze keer. Hele fijne tandarts en assistente.
Uitstekende praktijk, niets dan lof voor tandhygieniste en tandarts. Echter: zelfs voor corona was een afspraak maken met de tandhygieniste binnen 6 maanden vrijwel onmogelijk. Dat is ****** en moet echt anders.
Prettig ontvangst; fijne tandarts!!
het betreft een halfjaarlijkse controle
Tandarts Van Hoek is een goede en bekwame tandarts. Ze heeft veel geduld en aandacht voor kinderen en vertelt in begrijpelijke taal wat er aan de hand is.
Nvt
Komt allemaal vertrouwd over. Vriendelijke mensen, schone omgeving. Hooguit minpuntje is de parkeervoorziening. Maar dat staat los van de mondzorg...
Prima ontvangst. Snel aan de beurt. Tandarts legt rustig en duidelijk uit wat er gaat gebeuren en spreekt af wat je moet doen als je wilt dat hij even stopt. Vulling is snel en kundig vervangen.
Goede ervaring
Zeer gedegen en deskundig
aardige ontvangst keurige verzorging bij controle bezoek
Vriendelijk, goede uitleg, antwoord op mijn vragen, professionele behandeling
Bij binnenkomst handen desinfecteren goed! én plastic handschoenen aandoen.... geen enkel idee waarom! Bij navraag zou dat van de landelijke vereninging moeten. Het waarom/ nut ervan snap ik niet. En wat gebeurt er met al dat plastic? Daar kon de receptioniste geen antwoord op geven. Bij huisarts en apotheek hoef ik geen handschoenen aan , sorry, kan het nut er niet van inzien en jullie geven daar ook geen duidelijke info over. De tandarts deed goed haar werk en was duidelijk in haar informatie. Ik heb mazzzel dat mijn tandarts gelijkvloers haar praktijkruimte heeft. Ik kan niet traplopen en zou anders in verlegenheid worden gebracht.... hoe te doen? hebben jullie daar een oplossing voor?
klantvriendelijk en goede zorg
Hele fijne tandarts. Aan de balie zijn ze erg behulpzaam en tandarts (van Koningsbrugge) is deskundig en erg sympathiek. Eerlijk gezegd de fijnste tandarts die ik tot nu toe heb gehad.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen