Plezierig, professioneel, vriendelijk en snel. Goede club Kwadrant Mondzorg
Voel me er veilig en vertrouwd.
Duidelijke opvolging van Corona richtlijnen. Helder wat de tandarts ziet en wat hij gaat doen. Wij waren er als gezin. Dhr ter Brugge is erg vriendelijk voor kinderen. Daardoor vinden onze kinderen naar de tandarts gaan geen probleem.
Zeer deskundig, vriendelijk, neemt de tijd die nodig is voor de behandeling en geeft gedegen uitleg over gebitverzorging.
Over alles ben ik positief! Aandachtspunt kan wel zijn; het termijn voor een afspraak/flexibele inzet op korte termijn. (we hebben een studerende dochter die niet in Wageningen woont, maar wel graag bij Kwadrant Mondzorg wil blijven. Afspraken moeten dan ivm lesroosters op korte termijn in te plannen zijn) Onze tandarts is Maarten van Koningsbrugge waar wij heel blij mee zijn.
Alles ging naar wens, bedankt!
Duidelijk, goed op de hoogte met mijn dossier.
Altijd voel ik mij op mijn gemak gesteld door het personeel van Kwadrant en de tandarts, Korthof, vind ik heel prettig. Luistert goed en betrekt mij goed bij wat hij doet.
Altijd goed
Ik ben patiënt van tandarts van Koningsbruggen en ik kom helemaal uit Friesland gereden om hem te bezoeken. Dag zegt genoeg. Dik tevreden!
Niets aan bovenstaande zin toe te voegen. Of het zou moeten zijn dat de recente opknapbeurt van de ontvangstruimten zeer geslaagd is.
Wederom bijzonder prettig geholpen.
Vriendelijke tandarts en receptioniste. Houden eveneens heel goed rekening met de corona-maatregelen.
Lieve mensen!
Al vele jaren tot volle tevredenheid
Duidelijk, vriendelijk, efficiënt. We komen hier graag. Ook de kinderen gaan met plezier mee!
Er wordt van te voren gecommuniceerd hoe om te gaan met de Covid maatregelen, zoals kort van te voren melden. Als je dan alsnog een half uur in de wachtkamer zit is dat vreemd. Betere planning/inschatting van behandelduur lijkt nodig.
Wordt altijd prima geholpen.
Elk half jaar controle en mondhygiëne , zeer tevreden
Goede informatie over afspraak en coronaregels. Goede behandeling
Zoals altijd geweldig en snel geholpen door de tandarts
Altijd goed geholpen, geïnformeerd over wat er gedaan moet worden.
prima behandeling en adviezen
Lees mijn zin hierboven.
Professioneel to the point aan specifiek probleem geholpen. Proefles en top meegekregen om thuis ontsteking verder te behandelen.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen