Prettig en zorgvuldig
Ben erg blij met de deskundigheid van mijn tandarts, heb veel vertrouwen in de wijze waarop hij behandelt, en adviezen geeft.
In alle rust bijna drie kwartier in de stoel gezeten. Aardig om aan begin behandeling te vragen of er speciale wensen waren. Ik opperde om muziek te draaien. Welnu: dat was helaas niet mogelijk. Volgende keer maar een bluetooth speaker mee :-)
Een goede controleafspraak gehad bij tandarts Korthof, die alles rustig uitlegt en alles professioneel aanpakt. Bovendien is de wachtkamer nu goed aangepast aan corona. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden.
heel goed, vriendelijkheid en vakmanschap
Ik voel me altijd gehoord en met respect behandeld. Ook voel ik me niet opgelicht door extra onnodige behandelingen. Heel fijn.
Zeer goed en duidelijk en zeer aardig ( tandarts Ter Brugge + assistente.
Prettig geholpen
Duidelijk rustig en fijn
Alles perfect
de wachttijd was langer dan gebruikelijk, ongeveer 25 minuten
Ik ben hier sinds de eerste dag patiënt en zal dat nog heel lang blijven. Ik ben heel erg tevreden over jullie. Of het nu de receptioniste, tandartsen en hun assistenten of de mondhygiënisten zijn; iedereen is even deskundig en vriendelijk.
Alles was goed georganiseerd, het was duidelijk waar je wel en niet mocht gaan zitten. Bij de tandarts kreeg ik een bekertje peroxide waar ik me mond mee moest spoelen, maar er werd niet verteld waarom ik dat moest doen. Dat heb ik gevraagd. Het is wel fijn om te weten waarom je iets moet doen. Verder fijn geholpen.
Vriendelijk geholpen en keurig netjes de problemen met het gebit verholpen.
In een rustige fijne sfeer heeft de mondhygieniste mij fantastisch geholpen!
Professioneel!!!
Vergeleken met mij oude tandarts is dit een verademing. Vriendelijk balie medewerkers, mooi wacht ruimte en het belangrijkste een tandarts (van Koningsbruggen) die je gerust stelt en je bijna pijnloos behandeld. Aanrader dus.
In deze rare tijden van Covid-19 netjes en op tijd geholpen. Er werd gehandeld volgens de geldende richtlijnen. Enige lastige is dat de vervolgafspraak niet meteen gemaakt kon worden, maar dit is meer een gevolg van Corona richtlijnen dan van het praktijkbeleid.
Engelbert is de beste tandarts die ik ooit gehad heb. Deskundig, rustig en zonder na-pijn. Als al iets verbeterd kan worden dan is dat het proces van het maken van (vervolg) afspraken. Normaliter wordt daags voor de afspraak een sms gestuurd. Dat gaat al jaren op die manier. De laatste keer heb ik geen sms ontvangen waardoor ik de afspraak met de mondhygiëniste gemist heb. Ik had de afspraak in mijn agenda staan maar doordat ik geen bevestiging heb ontvangen ben ik ervan uitgegaan dat die gecanceld was. De afspraak met Engelbert is wel bevestigd. Op deze pagina wordt gevraagd naar wie de behandeling had uitgevoerd. In de scroll down staan geen namen.
tandartscontrole
Prettige behandeling