Deskundige zorg en altijd weer een luisterend oor voor de situatie waar je in zit
Vriendelijk
Prima, deskunig en in goed overleg
Ik ervaar persoonlijke aandacht, goede uitleg en behandeling.
Prettig en uitgebreid aandacht voor de persoon. Daarnaast wordt er goed rekening mee gehouden met alle Corona maatregelen,
Nogmaals prima
Kwalitatief heel goede zorg. Heel klantvriendelijk. Persoonlijke aandacht. Nemen de tijd voor uitleg.
Alleen het spoelen met waterstofperoxide is niet prettig, vieze nasmaak. Verder efficiënt gecontroleerd en tandsteen verwijderd.
Prima ervaring!!
zeer tevreden
Prettige en correctie benadering, goede zorg
Altijd fijn en netjes geholpen. Erg vriendelijk. Heel tevreden.
dat het zeer goed werd uitgevoerd en ik heel blij mee ben dat ik nog mijn eigen gebit nog heb op mijn leeftijd van 75 jaren oud en dat kwam door, "dankzij mijn tandarts"!!!!
klantvriendelijk, oog voor mensen, efficient, deskundig
We worden altijd vriendelijk begroet, duidelijke uitleg van de behandelig en of vervolg ervan
Tevreden patiënt
Ik ben maar 15 minuten binnen geweest, tanden zijn bv niet gepolijst, komt dat door de Corona? Andere keren werd er veel meer aandacht en tijd aan mijn gebit besteed. Ik ga ieder half jaar naar mondhygiënist.
Ik ben zeer goed en deskundig geholpen.
kom er al jaren altijd goed behandeld
idem
leggen uit wat ze doen en waarom ,goede adviezen
Een standaard controlebeurt, die plezierig verliep.
Zorgvuldige afweging en een goed advies daarbij.
Positief
Gen Foulkesweg 27