Ter Brugge is zeer deskundig en proactief. Bewaakt de termijn voor het maken van een foto etc. Ik ben heel tevreden en sinds ik hij mijn tandarts is ben ik van mijn tandartsstress af.
Prima hygiëne en vriendelijk te woord gestaan door alle medewerkers. Deskundige behandeling.
Snelle afspraak met keurige afhandeling.
tuitstekende behandeling en goede voorlichting
Prettige mondhygiëniste die op goede wijze behandelt. Prettige sfeer.
Duidelijk uitleg en visie op mijn vragen. Behandeling zorgvuldig.
uitgebreid behandelplan besproken; klacht is bekend maar aanpak moeilijk helemaal te duiden; planning helaas ver vooruit ondanks pijn
We zitten al jaren bij tandarts Korthof. Dit bevalt uitstekend. Hier ben je geen nummer maar nog gewoon een patient.
Op een hartelijke professionele manier ben ik behandeld door de heer E. ter Brugge.
De behandeling was accuraat, de sociale omgang prettig
Vertrouwd adres, goed bejegend en adequaat behandeld.
Vriendelijke en goede behandeling
goed te woord gestaan en uitstekend behandeld
De gehele praktijk oogt fris en open, met een professioneel team, vanaf de receptioniste, de tandartsassistente, de mondhygiëniste tot aan de tandarts.
De tandartsen en baliepersoneel zijn vriendelijk, de wachttijd was niet te lang dus dat was allemaal fijn. Echter, voor het maken van een afspraak is de wachttijd veel te lang. En toen ik eenmaal een afspraak had (maanden nadat ik hem had ingeplant) was er niet genoeg tijd waardoor ik weer een nieuwe afspraak moest maken, weer 2 maanden later...
een goede ervaring met tandarts en mondhygienist
ik was verbaasd dat geheimpje als zwangerschap toch buiten de praktijk ging !
Op tijd geholpen Blij dat mevr Ootes er weer was. 2 tanden getrokken alles verliep goed
Goed en op tijd geholpen. Ik had verder geen klachten. Controle foto’s gemaakt en wat tandsteen verwijderd.
...
vriendelijke receptie en goede kwaliteit tandarts
Prima. Vriendelijk en op tijd
Goede behandeling en tevreden
Vriendelijk behulpzaam en meestal vakkundig.
Ik ben echt tevreden met diensten van Kwadrant in alle opzich.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen