behandeling en bejegening is zorgvuldig
Goed, geduldig, vriendelijk, deskundig
deskundige en prettige behandeling
Ik ben al jaren hier naar de tandarts geweest en altijd zeer vakkundig en op plezierige wijze geholpen.
Prettige, accurate dame. Je weet altijd waar je aan toe bent.
Worden erg plezierig geholpen. Altijd duidelijk over de controle of wat er zou moeten gebeuren. Heel hygiënisch wordt er gewerkt, super!!! Wij komen naar deze tandarts omdat wij goed worden behandeld. Rijden 20 minuten met de auto om te komen!
Ik kwam omdat ik een luisterend oor wilde in verband met het verwijderen van mijn beugel. Ik had last van mijn kaken en pijn in mijn kiezen. De tandarts heeft alles geduldig uitgelegd. Die tijd en aandacht had ik nodig. Hij controleerde alles en heeft mij volledig gerustgesteld. Dit gesprek had ik nodig, want daarvoor had ik geen ruimte gehad bij de orthodontist. Ik gaf aan wat ik nodig had en heb dat gekregen. Superfijn.
Kundig, fijne voorlichting, rust, vriendelijk, doortastend .hygienisch, coronazorgvuldig.
Ondanks latere afspraak toch eerder geholpen. Nu is mijn gebit/plaatje weer compleet.Eet toch iets prettiger.
Minder ok was dat ik een afspraak had om 09:00 uur en pas om 09:20 aan de beurt was. Dit terwijl mij vooraf ook nog een bericht was gestuurd: "Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen."
ik ben zeer goed geholpen door de mondhygniëste. Onderaan zie ik haar naam Feraidounfar niet!
Verder geen toevoegingen
Prettige tandarts en aardige assistente.
Prettige tandarts.
goed, zorgvuldig en communicatief
Vriendelijke receptioniste, tandarts en assistente, leuk met de kinderen, heel goed advies, goede behandelingen, schone ruimtes, prettige temperatuur/luchtvochtigheid, ruime wachtkamer, ga zo maar door :-)
Prima ervaring bij voor mij nieuwe tandarts.
Altijd super en netjes geholpen.
Ik ben al jaren zeer tevreden over tandarts Ootes en het Kwadrant!
Afspraak kon snel gepland worden, werd goed meegedacht en geluisterd. Kwam professioneel over
positive en tevreden
vriendelijk, netjes schoon, duidelijk en behulpzaam, ik ben bij preventieassistente geweest bij mijn laatste bezoek .
Duidelijk & rustige uitleg over wat er gaat gebeuren.
Net wonende in Wageningen met een directe vraag tot behandeling (afgebroken kies) duurt het meer dan 2 maanden tot dat er een afspraak is om dit te verhelpen.
Deskundige en vriendelijke mevrouw die mij goed hielp.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen