snel en goed
wat ik belangrijk vind is dat dhr .Korthof goed kan luisteren en goed kan omgaan met mensen met n beperking .Hij neemt ook altijd de tijd voor de patienten Ook is hij zeer belangstellend in het wel en wee van de patienten en ook zeer kundig. We zijn meer dan tevreden over dhr.Korthof ps dat mag u best tegen hem zeggen met mijn naam daarbij.
Geen klacht. Alles is ok.
Altijd netjes ontvangen door de dames achter de balie. Tandarts hoek is een aardige dame die zonder poespas haar vak uitvoert. Geen overbodige behandelingen en altijd duidelijke uitleg en instructies als die nodig zijn. Ze neemt ook de tijd voor het beantwoorden van aanvullende vragen. Voor zover ik het kan inschatten iemand die hart door de praktijk heeft en haar vak verstaat. Ik ga er zonder tegenzin heen.
vriendelijk en professioneel, zeker ook naar de kinderen
De medewerkers van Kwadrant helpen je vakkundig en prettig.
Het totaal pakket van verzorging met alles wat erbij hoort maakt dat de score meer dan goed is!!!
Vroeger als kind ging ik met mijn ouders mee en nu zelf rij ik graag naar Wageningen voor een bezoek!
Er was een stuk van mn vulling afgebroken en ik kon helaas niet meteen terecht - ook niet bij een collega.
Na (achteraf) negatieve ervaringen met mijn vorige tandarts in Den Haag, is dit echt een verademing! Mijn tandarts (géén familie van een bekende tv-komiek) weet wat hij doet. Hij legt uit wat hij van plan is en waarom. Ik heb inspraak: het is echt overleg over de beste aanpak voor mijn gebit. Verdoven gaat pijnloos, verder werkt hij door, zonder dat hij ooit gehaast is. Hij is ook goed met onze kinderen, hij neemt de tijd om dingen uit te leggen. Ik vind het fijn dat onze kinderen op deze manier een positief beeld opbouwen van hoe een tandarts hoort te zijn!
Afspraak verliep netjes op tijd. Goed geïnformeerd hoe mijn gebit er voor staat. Netjes geholpen. Gebit is goed gecontroleerd en schoongemaakt (tandsteen, polijsten).
Ik ben goed en vriendelijk ontvangen en rustig behandeld. Dit vind ik prettig. Ook ben ik goed ingelicht.
Mondhygiëniste en tandarts allebei uitstekend en vriendelijk? Aan de balie werd ik niet vriendelijk behandeld, ook in telefoongesprek. Veel baliemedewerkster zijn juist heel plezierig, maar deze keer is mijn ervaring niet goed. Dat mag wel aandacht hebben.
prima behandeling en goede uitleg
Zoals altijd weer een vriendelijke stem aan de telefoon die mij geduldig en behulpzaam te woord staat. Niet blijven stilstaan bij wat “niet kan” maar samen met mij zoeken naar wat “wel kan”.
Het enige minpuntje vind ik de trap naar de eerste verdieping. Die geeft me als 70+er een onveilig gevoel: te open en te weinig houvast. Dat heeft natuurlijk niet te maken met de behandeling (inclusief voorlichting, nazorg e.d.), die vind ik uitstekend!
Vakwerk
Snel en deskundig geholpen. Proces was efficiënt ingericht. Tandarts gaf duidelijke uitleg bij wat er tijdens deze controle en behandeling (tandsteen) zou gebeuren
Mondhygiëniste Jorieke Govaert is een vriendelijke en doortastende vakvrouw die mijn gebit inmiddels al jaren naar grote tevredenheid halfjaarlijks controleert en schoonmaakt. Ze heeft een brede blik op haar vakgebied en communiceert daar duidelijk, adviserend en inspirerend over.
Goede controle
Bevindingen worden direct gedeeld met de tandarts (niet van Kwadrant); afspraken worden kort van te voren nogmaals bevestigd; Grondige schoonmaak van gebit en alert op achteruitgang.
Prima, en klantvriendelijk
Ik word altijd zeer prettig geholpen , personeel is ook altijd enorm vriendelijk en dat is natuurlijk altijd prettig!
Ik heb veel vertrouwen in mijn tandarts en de behandelingen
Ik ervaar de behandelingen altijd als met aandacht uitgevoerd.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen