Ben altijd tevreden. Vriendelijk, goede behandeling. Laatste keer ging het wel erg snel !!
Zie voorgaande zin
M. R. Korthof legt altijd heel rustig en duidelijk uit wat hij doet tijdens de controle behandelingen. Daarnaast geeft hij goed advies en tips voor verbetering van gebitsonderhoud. Niets op aan te merken.
Prima ervaring wat betreft maken afspraak en behandeling. Wel vind ik het vreemd dat ivm corona er een bedrag in rekening gebracht wordt van ik meen € 4,27 ivm o.a, het ver-/gebruik van desinfecterende gel, en mondkapje. Het bedrag wekt de indruk dat er zeer serieus "op is gerekend" (tot 2 cijfers achter de komma). Echter ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de bate in dit geval de kosten ruimschoots overschrijdt. Deze beroepsgroep heeft dit toch niet nodig!!
Thank you for the service, you really helped me a lot to solve my problem really well. I did not receive any information about the cost, but I guess there were no many options between treatments I could ask from. Thank you as well to the secretary who really kind helped me to make the appointment. She was really kind and helpful.
Angst helemaal weg na behandeling; Slikprobleem weggenomen door het vocht op te vangen met kapje. Tandarts heeft echt heel goed geluisterd en gehandeld. Voor mij een openbaring.
Prettige bejegening. Wel wat napijn
Altijd prettig. Sinds Corona moet er gebelt worden voor een vervolg afspraak, dit kan niet meer direct na de behandeling aan de balie. Ik herinner mij nu dat ik dit nog moet doen. Ik denk niet dat ik de enige ben die in de drukte dit vergeet, wellicht kan hier wat op bedacht worden.
Tandarts Korthof neemt de tijd voor jou als patient, hij legt uit wat hij doet en geeft tips hoe je de tanden/mond het beste kunt onderhouden. Erg prettige tandarts, zelfs iemand die bang is voor de tandarts voelt zich bij hem prettig geholpen.
Vriendelijk en goed behandeld
Zoals boven reeds vermeld, niets meer aan toe te voegen.
Ervaring met de tandarts was prima. Alleen tijdens het maken van een nieuwe afspraak met de tandartsassistent was de afstand minder dan 1,5 meter.
Vriendelijk, efficient (er moest wel wat geschoven worden tgv Corona maar dat was geen probleem voor mij als patient. Nieuwe kleurrijke ontvangstruimte. Het zou wel prettig zijn om een attendering te ontvangen 1 a 2 dagen voor de datum van de afspraak.
Goede ontvangst bij de balie, tijdens de (ook uitstekende) behandeling prettige communicatie met de tandarts zelf. Niet te klinisch, maar waarborgt zeker in deze tijd de professionaliteit en zorgvuldigheid die je hoopt te krijgen.
Fijne tandarts met vriendelijke mensen
Ik ben al jaren patient bij tandarts Ter Brugge en vind hem zeer deskundig en toegankelijk. Ik ben zeer tevreden.
Dr.korthoff doet zijn werk goed en vriendelijk .resepsoenist doet zijn werk vriendelijk en goed.
Betrokken en informatief bij behandeling en tips verzorging gebit.
Benadering en behandeling is kundig, met toewijding en efficient, en respectvol en vriendelijk.
Prettige omgang
Hele aardige tandarts, neemt netjes de tijd. Ook goed geregeld omtrent corona.
Communicatief vaardig! Waardoor ik het gevoel heb goed geïnformeerd te worden en zelf de regie te hebben over eventuele behandelingen.
Heel snel en vakkundig geholpen door Gelareh Feraidounfar
Zoals altijd goede, deskundige behandeling
Heel fijn
Gen Foulkesweg 27