Met mijn dementerende moeder overgestapt naar Kwadrant mondzorg. Tandarts de Waard was erg geduldig en legt alles goed uit ook naar mijn moeder. Mijn moeder was ook minder angstig voor de tandarts In januari krijg ze haar eerste behandeling heb er alle vertrouwen in
Prima tandarts niks op aan te merken
Ok.
Ik denk dat de beoordeling van professionals met complexe en lange studies door niet-professionele mensen (zelfs als patiënten) een heel slechte ontwikkeling is van onze samenleving. Beoordelingen zijn blijkbaar nu vereist door organisaties die de kwaliteit van professionals niet meer zelf kunnen beoordelen en op Excel-sheets rekenen om cijfers te geven. Heel triest. Ik maak me grote zorgen over dit punt. Om eerlijk te zijn, kunnen niet veel mensen uw vragen eerlijk beantwoorden. Het gevoel en de beleving van een patiënt zegt niet veel over de kwaliteit van de zorgverlener. En het legt een hoge druk op zorgaanbieders, die langzamerhand meer tijd zullen besteden aan het krijgen van een goede beoordeling dan aan het behandelen van hun patiënten. Zorgverleners zijn géén hotelkamers, noch lunch pakket of vakantieresorts! Op die aspecten heeft iedereen dagelijks veel ervaring (eten en slapen) en kan waarschijnlijk een assessment doen. Voor zorg door professionals betwijfel ik. Dit is een belangrijk signaal dat ik als patiënt wil geven aan verzekeraars of andere instanties die beoordelingsvragen stellen. Stop alstublieft met het opleggen van praktijken om beoordelingen te maken om gegevens te geven aan mensen die niet meer weten wat er in de praktijk gebeurt. Of vraag ook de patiënten om de prestaties, de nabijheid, de zorg, de aandacht, de beschikbaarheid van mensen die bij verzekeringsmaatschappijen werken te beoordelen, inclusief de naam van de werknemers die ze willen beoordelen, om er zeker van te zijn dat ze dezelfde soort druk krijgen als de mensen die ze moeten beoordelen, en een topservice leveren die door iedereen wordt gezien. Alvast bedankt.
bij mondhygiënist en daarna tandarts. Fijn in 1keer klaar.
Fijne rustige tandarts. Legt alles goed uit, neemt de tijd en controleert alles zorgvuldig. Polijst het gebit. Super fijn.
Bij een plotselinge klacht wordt er altijd op korte termijn een oplossing gezocht
Ik had een afspraak om 14:30 van wegge corona moest vlak voor mijn afspraak binnen komen, dus ik kwam rond 14:20 binnen en was pas 15:05 aan de beurt
er wordt op tijd gewerkt, zorgvuldig en vriendelijk
Prima, ging tevreden weg.
Kan niet slechter zijn goed
Word door mevrouw van Hoek altijd netjes geholpen.
Goed geholpen en fijne service
Tandarts van Koningsbruggen legt altijd rustig en duidelijk uit wat hij gaat doen. Heel prettig.
Ondank de maatregelen rondom het coronavirus heerst er een ontspannen en open sfeer. Er wordt tijd genomen voor eventuele vragen en uitleg. Consult duurt niet langer dan nodig.
Ik heb veel vertrouwen in mijn tandarts Korthof. Hij vertelt wat hij doet tijdens de behandeling, dit is fijn.
Mijn tandarts is erg attent en maakt een gemakkelijk praatje als ik binnenkom. Hij vertelt waar hij mee bezig is tijdens de behandeling. Ik ervaar mijn bezoek altijd als erg prettig.
Bij tandarts en mondhygiëniste beide prima geholpen Bij elvan was het de eerste keer en wil haar graag de volgende keer weer
Zorgvuldige en persoonlijke behandeling.
Belangstelling voor mij (naast mijn gebit) waardeer ik erg.
conform verwachting
Hartstikke fijne tandarts, ga er bijna altijd met plezier heen (zolang ik geen gaatjes heb). Tijdens het wachten hoor ik helaas wel soms mee met de manier waarop de baliemedewerksters soms erg onprofessioneel omgaan met mensen. Al helemaal als het in (erg gebrekkig) engels gaat. Alles is moeilijker met corona natuurlijk, maar een beetje menselijk begrip en medeleven tonen voor andere is wel wenselijk. (iemand die precies een uur te laat was werd met kiespijn weggestuurd. Ik vermoed dat de persoon in kwestie niet goed genoeg nederlands begreep om het verschil tussen 10 over half 3 van 3:40 te begrijpen.) Assistente klonk hoorbaar geirriteerd toen mevrouw met kiespijn dan het liefst zo snel mogelijk een nieuwe afspraak wilde inplannen, en waarschuwde dat ze dit keer echt wel moest komen. Ik hoop dat mevrouw dit keer het verschil tussen de tijden helder heeft opgeschreven. Lang verhaal kort: Goede, deskundige tandarts, als je goed nederlands kan! p.s. een email adres ter verificatie zal voor veel mensen een brug te ver zijn bij het geven van negatieve feedback. Dit kan prima zonder, zorg bijvoorbeeld dat de vragenlijst maar 1 keer kan worden ingevuld.
Zie boven meer heb ik er niet aan toe te voegen. Ik kwam voor controle en bleek niets te hebben.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen