Ik ben patient van Mw. Feraindounfar. Zij ket mijn situatie en gaat kundig te werk.
Heel prettig
Goed op tijd en zeer ontspannen!
Ik ben heel tevreden
Prettige sfeer biting al bij de receptje. Persoonlijke benadering van het hele team
Het tarief vind ik aan de hoge kant
Fijn, snel en deskundig geholpen.
Al jaren lang is de heer Korthof mijn tandarts. Zou geen andere meer willen!
Prima en met veel geduld behandeld
Prettige tandarts. Kent mij en mijn gebit goed.
je wordt snel en deskundig geholpen
Ik word altijd perfect door de tandarts behandeld! Zeer nette ,rustige, duidelijke, aardige maar vooral een deskundige tandarts !!
vlot, pijnloos, met behoud van contact
De tandarts is duidelijk en als ik vragen stel is ze bereid om te helpen.
Vakkundig en persoonlijke benadering, ook voor mijn zoontje van 6 jaar.
Mijn tandarts mevrouw van Hoek is vriendelijk, attent, professioneel en kundig. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Fijne tandarts en mondhygiëniste combinatie. Gaan met de tijd en ontwikkelen mee. Goede gedetailleerde toelichting van ingrepen.
Tandarts Korthof stelt zich heel bescheiden en gelijkwaardig en toch zeer kundig op. Waar mijn vorige tandarts mijn gevoel van eigenwaarde wegnam en ik er dus met grote tegenzin en zenuwen heen ging, weet tandarts Korthof je het gevoel te geven dat je zelf eigenaar bent van je gebit en het aan jou Is welke keuzes je maakt, gebaseerd op een zeer kundig en rustig advies. Ik hoop dat hij nog heel lang door werkt :-)
De controlebehandeling is goed uitgevoerd. Tevens advies ontvangen ivm klachten poetsen.
Duidelijke communicatie, goede tandarts (Van Hoek), hoef nooit te wachten.
Was ter controle en heb goede tips gekregen en op een goede en vriendelijke manier geholpen
snelle reactie op vragen per mail
Mijn eigen tandarts (van Koningsbruggen) is heel vriendelijk en kundig tijdens halfjaarlijkse controles. Ik zou hem op alles 5 sterren geven. Deze enquete vul ik in voor tandarts Ten Bruggen. Hij was gehaast, ging gewoon door terwijl ik aangaf veel pijn te hebben, en er was geen nazorg. Hij zei dat het allemaal wel meeviel en ik me aanstelde, er kwam geen medeleven uit. Heb meerdere keren gebeld omdat er complicaties waren maar ik mocht niet langskomen. Mijn vriend had een losse vulling met grote ontsteking in de wortel en werd niet geholpen in deze praktijk. Zowel in het weekend als op een dinsdag werd er gezegd dat het niet 'spoed' genoeg was.
Zie bovenstaande
Gen Foulkesweg 27