Alle tijd gegeven om de behandeling zo gezellig mogelijk te laten verlopen.
Zowel de tandarts als de assistente communiceerde helder, ook met mijn dochtertje die voor het eerst meekwam. De behandeling was voor zover ik dat kan beoordelen adequaat.
Positief. Goede tandarts. Proffesioneel bedrijf
Prima bejegening en heldere uitleg over de stand van zaken en aanpak.
Ik ben zeer tevreden over de gehele tandartsenpraktijk.
Respect en begrip voor mijn situatie. Ik
Professionele en vlotte behandeling. Zeer hygiënisch uitgevoerd.
Voldaan aan mijn vraag en alles uitgevoerd op vriendelijke, hygienische en prettige manier, met ruimte voor vragen
Heel goed
Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt en mijn ‘oude’ Mondhygieniste opgezegd
Vriendelijk, vakkundig, vlot en op tijd geholpen.
Ik vind het goed
De behandeling verliep prima en de tandarts is zoals altijd vriendelijk en aardig. wat ik waardeer is dat hij altijd goed uitlegt wat er eventueel aan de hand is en wat mogelijke behandelingen zijn. Het enige nadeeltje was de wat lange wachttijd voordat ik aan de beurt was (15 - 20 minuten).
Halfjaarlijkse hoogtepunt, zeker in de gedeeltelijke lock-down.
Positief
Het was erg fijn, ze stelde me erg op mijn gemak. Werken snel maar nauwkeurig. Aanrader als tandarts.
Alles duidelijk
nvt
Wachttijd was met 30 min na afgesproken tijd een beetje lang. Verder deskundig advies en gelukkig geen verdere behandeling nodig.
Fijn en prettig.
De dames achter de receptie houden weinig rekening met aanwezige mensen in de wachtruimte terwijl ze onderling praten over deze mensen. In dit geval was er een dove man die niet begreep dat hij op de stoelen bij behandelkamer mocht gaan zitten. Hij ging ergens anders zitten omdat hij opmerking van de dames over zitplaats niet hoorde. De man werd niet door de dames geholpen maar de dames gingen toen hoorbaar voor anderen over zijn doofheid praten en grapjes hierover maken. Erg slecht sociaal gedrag, zeker in een tandheelkunde praktijk.
Elk half jaar, gebit en implantaten, schoonmaken tandsteen etc verwijderen
Ben al heel lang bij deze praktijk en alles is gewoon top!! Vriendelijke receptionisten, fijne en geduldige tandarts!!
behandeling en bejegening is zorgvuldig
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen