De dames aan de balie zijn altijd vriendelijk en sinds tandarts Koningsbruggen er is, is zeer veel ten goede veranderd
Prima. Had alleen graag gehad dat de behandeling in 1 keer afgerond was
Heel persoonlijke benadering. gezellig wat gaatjes gevuld.
Ik ben erg bang voor de tandarts door schooltandarts ervaring vroeger. Maar ik voel mij erg prettig bij Dhr Konningsbrugge Hij stelt mij wel op gemak
Fijne tandarts, fijne assistente, vriendelijk en goed geholpen.
Profesionele medewerkers, zowel achter de balie als in de behandelkamer. De arts was duidelijk over hoe de staat van mijn tanden was, en wat er in de gaten moet worden gehouden. De vervolgafspraak bij de mondhygienist kan wel pas over een paar maanden gepland worden, maar dat gaven ze ook al direct aan. Ook de kosten van het afsluiten van een aanvullende verzekering versus het zelf betalen werdt goed uitgelegt, gezien het calenderjaar ten einde komt. De bereikbaarheid voor het maken van een niet-controle afspraak is wel moeilijker, gezien de korte tijden waarin gebelt kan worden.
Prettige praktijk.
Super mondhygiënist. Zeer vriendelijk en werkt professioneel. Helemaal top !!!! De tandarts A. van Hoek. Zeer fijne tandarts. Werk fijn en communiceert zeer goed. In alle jaren nog nooit zo een goede tandarts gehad. Cijfer voor tandarts dikke 9 Met vriendelijke groet Dion v. Beek
Klantvriendelijk
gewoon een prima jaarlijkse controle en schoonmaak van mijn gebit. In een keer weer klaar
Aardige werknemers, sociaal
Zie hierboven
Zeer goede zorg heel vriendelijke ontvangst.
deskundig en betrouwbaar
Altijd vriendelijke en duidelijke hulp. Voel mij (altijd) op mijn gemak bij de controles.
xx
Dr Ter Brugge is kundig tandarts. Uitstekende communicatie met patiënt door het gehele team.
Al jaren een tevreden patiënt bij deze praktijk
Het is nooit fijn om naar een mondhygiënist te gaan. Want je zit er niet voor je lol, maar bij Jorieke viel ik me altijd op mijn gemak en wordt ik goed verzorgd.
Dit was mijn eerste bezoek, na verhuizing naar Wageningen. De begeleiding en hulp van Sophia met planning van acute zorg en spoedige transfer van de digitale gegevens was klasse, maar de behandeling door een zorgzame en uitstekend communicerende tandarts was even voorbeeldig!
Ik heb ervaring bij twee tandartsen in het gebouw (2 dames) en die zijn heel vriendelijk, rustig en doen hun werk goed. Nu heb ik weinig bijzonderheden qua gebit, dus weet ik niet hoe representatief dat is. Het zou fijn zijn als je pro-actief wordt benaderd wanneer een controle-afspraak buiten jouw toedoen wordt afgezegd (bv COVID-19), daarnaast gebruiken niet alle tandartsen het online boekingssysteem. Zou handig zijn als dat voor iedereen werkt.
Goed ontvangst, veilige wachtruimte i.v.m. corona en een goede, snelle behandeling die zonder problemen verloopt. Aardige tandarts en heel professioneel maar toch heel ontvangend en luistert goed naar wat je te vertellen hebt omtrent het gebit.
Met mijn dementerende moeder overgestapt naar Kwadrant mondzorg. Tandarts de Waard was erg geduldig en legt alles goed uit ook naar mijn moeder. Mijn moeder was ook minder angstig voor de tandarts In januari krijg ze haar eerste behandeling heb er alle vertrouwen in
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen