aardige tandarts die wij hebben vindt alleen jammer dat tandsteen niet gelijk wordt verwijderd en dat je vervolgens weer door wordt gestuurd naar mondhygiënist puur voor tandsteen verwijderen we waren er met zn drieën bij de ene werdt het wel verwijderd en bij mij en mn dochter niet.....en ze mogen bij de receptie wat vriendelijker overkomen
In totaal moet ik nu 4 keer om 4 verschillende kiezen te laten trekken naar de tandarts of kaakchirurg. Dit had ook in 2 keer gekund. Hierdoor zit ik 4 keer met de bijkomende klachten.
kort en kundig
Tijdens mijn ontbijt brak er een stuk kies af. Er zat een zeer scherpe rand aan waar mijn tong kapot van ging. Telefonisch contact opgenomen en het probleem uitgelegd. Ik werd zeer vriendelijk en accuraat te woord gestaan en kon dezelfde middag nog komen. Bij het bezoek werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan ging worden. Dankzij de prettige en rustgevende uitstraling van tandarts Korthof viel de behandeling nog best mee.
De afspraken worden zo kort op elkaar gezet dat er eigenlijk altijd uitloop is (ook als je al vroeg op de ochtend een afspraak hebt). Ik vind het erg onbeleefd naar de tijd van je patienten toe als je standaard 15-45 minuten extra moet wachten. Plan de afspraken dan gewoon ruimer in. De tandarts zelf is altijd heel vriendelijk en goed in haar werk. De ontvangst/receptie is helaas een stuk minder vriendelijk, maar ik blijf bij deze praktijk puur vanwege mijn tandarts.
Netjes behandeld
Fijne tandarts , met véél ervaring.
Vakkundig en prettig
Zoals altijd professionele controle
Dit was mijn eerste behandeling bij kwadrant mondzorg. Ik vond de vraag of ik in het buitenland naar de tandarts ben geweest een beetje vreemd, aangezien ik een Nederlander ben (wel gekleurd). De behandeling was verder prima.
Alle geduld en uitleg voor mijn dochter, die met plezier daardoor naar de tandarts gaat. Ook zelf van me angst af gekomen door Dhr korthof. Betere tandarts kan ik me niet wensen. Afspraken worden ook altijd netjes gemaakt en doorgegeven en als je een afspraak hebt hoef je nooit lang te wachten, erg prettig.
goede behandeling
Lange wachttijd maar verder alles prima.
Mijn ervaring is normaal gesproken prima, maar ik was al 2 jaar niet naar de tandarts geweest. Ik werd amper begroet bij binnenkomst. Daarnaast moest ik voor mijn controleafspraak dik een half uur wachten en bij mijn vervolgafspraak opnieuw 10 minuten te laat geroepen. De assistente leek nog erg onervaren en onzeker, wat geen geruststellend gevoel geeft.
Vriendelijk, aangenaam en profesioneel
goed met corona maatregelen. aandacht en tijd. geruststellend
Fijn.
De assistente leek enigzins onervaren met het aanzuigen maar dit heeft niet echt problemen veroorzaakt, de tandarts zelf was ervaren en efficient. Voor de eerste afspraak kon ik de dag na het bellen meteen terecht (was ook wel een relatief spoedgeval), de vervolgafspraak was twee weken later. Ik heb even moeten wachten in de wachtruimte (~15 min), maar ik vond dat niet zo erg.
Ik had weer een jaarlijkse controle. Deze controle duurder iets langer, maar dat kwam mede door de extra Corona maatregelen. Dhr Korthof nam alle tijd en gaf wat meer uitleg dan normaal. Voor mensen die angstig of onzeker zijn zou ik zeker dhr Korthof aanraden.
Rustige uitstraling, persoonlijke aandacht en vakkundig.
Ik kon nadat ik gebeld had voor aan afspraak gelijk de volgende dag terecht. Ik werd op tijd uit de wachtruimte opgehaald. Er werd nog gereflecteerd op de vorige controle en besproken of er dingen zijn gebeurd in de tussentijd. Heel professioneel en persoonlijk geholpen door de tandarts en de assistent!
Fijne ervaring waardoor de tandarts nu niet meer eng is. Er werd goed geluisterd naar wat ik nodig had en mijn grenzen werden gerespecteerd. Tandarts stopte gelijk als ik aangaf dat ik oncomfortabel was. Ook werd ik niet veroordeeld omdat ik niet goed voor m'n gebit heb kunnen zorgen maar kreeg compassie en advies om het weer op orde te krijgen.
zeer vriendelijk professioneel, bij calimiteit kun je snel terecht
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen