zie hier boven
Jaarlijkse controle zit er weer op. Prima ontvangst, ik voel me meteen op mijn gemak.
- Goed ontvangst -De corona regels op de juiste manier gebruikt.- -Op tijd en deskundig geholpen.
Hoefde niet lang te wachten, werd prima geholpen en de tijd voor je genomen top!!!!
Het werd mij uitgelegd wat er gedaan zou worden. De behandeling was niet pijnlijk en mijn probleem is opgelost.
Ik ben al vele jaren patiënt bij mevr. Faraidounfar en heb daar heel goede ervaring mee.
Eerste bezoek bij de mondhygieniste- na verhuizing. Plezierig, efficient en goed uitgevoerd! Kom graag weer terug un 6 maanden.
Rustige en prettige ervaring
Ik word altijd met glimlach ontvangen
Prettige praktijk, fijne tandarts
The dentist was very gentle and she gave me a detailed explanation of my problem
Afgezien van de desinfectie vloeistof waarmee mond gespoeld moet worden ivm Corona verliep de behandeling snel en deskundig
Zowel de tandarts als mondhygiënist waren vakkundig en vriendelijk (zoals altijd); ik heb er echt niets te klagen over.
Ik zat errg tegen de behandeling, een wortelkanaalbehandeling, maar alles is prima verlopen.
Prima behandeling door vriendelijke tandarts.
Reparatie zelf vlot en kundig gedaan.
Korte wachttijd en snelle controle.
Prima. Jorieke heeft mij weer heel vriendelijk en op een prettige manier behandeld. Ik weet haar achternaam niet dus om die reden kan ik geen goed antwoord geven op de vraag wie mij behandeld heeft.
Ben goed en duidelijk geholpen
Het is makkelijk om een afspraak online te maken. Ik was op de minuut af op de afgesproken tijd aan de beurt. Prettige en professionele benadering van de tandarts.
Er wordt verteld wat er gaat gebeuren en wat er wordt geconstateerd. In samenspraak verder.
Geen opmerkingen
Prima alleen zat iedereen op zijn telefoon terwijl dat beneden duidelijk stond aangegeven dat het niet mocht ivm COVID
Meteen handelen op een rustige prima manier. Had nogal last van kokneigingen maar dat maakte allemaal niet uit. Fijne vent!
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen