Deskundig snel uitstekend
Het is altijd erg goed. Professioneel en pijnloos. Ik ben erg tevreden.
deskundig en vertrouwd.
Ik ben al meer dan 30 jaar cliënt bij tandarts Korthof, en al heel wat jaren bij mondhygiëniste mevr. Govaert. En nog steeds heel tevreden over de behandeling.
Prettig dat afspraken aansluiten en er goede samerwerking is tussen mondzorg en tandarst
Hshe
Duidelijke uitleg vooraf. Dus via stappenplan een planning gemaakt. En het eind resultaat is top. Nu wachten op de nota, als die klopt zoals afgesproken dan is de score een tien!
uitstekend
Duidelijk advies en grondige controle
Tandarts weet wie ik ben, heeft persoonlijke aandacht en komt zeer deskundig over. Blijf hier graag komen ondanks Dat Ik verhuisd ben.
Afspraak eerst bij de preventie-assistente; daarna door naar de tandarts. Niet mijn favoriete uitje, maar noodzakelijk ieder half jaar.
Nvt
Ik ben alleen voor controle geweest dus dat is te weinig voor een beoordeling. Ik zou het wel op prijs stellen wanneer patiënten ook verplicht worden om een mondneusmasker te dragen
Vroeger dan afgesproken werd ik binnen de gehaald. Tijdens het onderzoek gesproken over de tandhygiëne die in orde was. Geen verdere behandeling nodig. afspraak gemaakt voor over een half jaar.
Goede ervaring
kundig, informatief, vriendelijk, persoonlijk
Over de gehele periode, dat ik bij de praktijk ben, ben ik zeer tevreden.
Er wordt goede professionele zorg geleverd, met je meegedacht en de benadering is vriendelijk.
Ik zie altijd op tegen een bezoek aan de tandarts. Achteraf valt het mij 100% mee mede door de prettige personen waar ik mee te maken krijg in het Kwadrant. Pluim voor jullie!!
Een hele fijne en sympathieke tandarts
Altijd netjes, correct. Zowel preventie assistente, tandarts en de receptionistes.
Fijn geholpen. Goede uitleg van de tandarts.
Al jaren patiënt bij Mark Korthof en naar volle tevredenheid. Geen onnodige handelingen.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen