Bij kiespijn kon ik meteen de volgende ochtend terecht.
Ik ging voor een halfjaarlijkse controle. De tandarts ontdekte een gaatje en heeft dat tijdens deze afspraak direct verholpen, waardoor pijn of ontstekingen werden voorkomen. Ik was dus zeer tevreden.
The doctor is very friendly with me and my kids, very professional
Vooraf hoef je niet nerveus te zijn om naar deze tandarts te gaan, en achteraf blijkt de behandeling altijd professioneel en goed uitgevoerd.
Vakkundig en met uitleg erbij
Vriendelijke ontvangst. Je wordt direct op je gemak gesteld.
Altijd vriendelijke receptionisten , vind ik. En uiteraard mijn favo tandarts Mark Korthof. Rustig, professioneel, legt altijd uit wat hij doet, luistert en zal altijd overleggen wat zijn ideeën zijn of ik dat ook zie zitten.
Professioneel en vriendelijk
Al tientallen jaren perfecte zorg gehad
Voor mijn behandeling was ik een dag te vroeg. Ik werd gelijk opgevangen en werd gekeken naar een oplossing. Binnen een kwartier was ik aan de beurt. Fijn dat er ik er tussen kon. De tandarts ging zorgvuldig te werk. En was vriendelijk in de omgang.
Iemand voor spoedbehandeling kreeg voorrang precies op het moment dat ik voor controle ingepland stond. Dat vond ik niet zo plezierig. Het werd ook niet zo duidelijk medegedeeld bij de incheck balie.
Ik ben netjes behandeld door de mondhygieniste en de tandarts.
Zowel door de mondhygiëniste als door de tandarts, alle lof. Ik kom er nu denk ik ongeveer vijf jaar.
Onze ervaring is zeer goed en prettig
Fantastisch zorg, ik kom en gaat met plezier naar mijn tandarts.
Ik was goed op mijn gemak en mijn gebit werd met zorg behandeld.
Fijne tandarts, niks op aan te merken.
Een goede plek voor je tanden en kiezen!
Gewoon goed!
Ik kom er al jaren en vind de receptie niet aardig. Nooit geweest ook, star en stug.
De verwijdering van tandplak verliep prima
Prima uitleg en behandeling, vriendelijk
trekken en aanvullen prothese zonder problemen verlopen
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen