Alles is goed verzorgd, behalve de receptie. Daar zit doorgaans één medewerker, die meestal langdurig telefonisch in gesprek is.
Fijn geholpen door zowel tandarts als mondhygieniste..
Na lang niet bij een tandarts geweest te zijn ging ik voor controle na klachten. De arts dacht realistisch mee met mijn budget, gaf duidelijk aan wat er ging gebeuren bij iedere stap, gaf adviezen en heeft mij geen pijn gedaan ;)
geen
Prettige ervaringen zowel met mondhygieniste als met de tandarts. Communicatie is goed en de behandelingen ook. Als er echt iets is kan ik er snel terecht. Uitstekend.
Al ruim 20 jaar ga ik hier naar toe en kom ik er tegenwoordig speciaal voor vanuit Utrecht naar toe!
Prima behandeling
Mijn tandarts bezoek ervaar ik zelden als vervelend. Team is bekwaam. En de laatste keer dat ik er was, om een gebroken kies te laten trekken, kon ik gelukkig bij een ander tandarts terecht, omdat mijn eigen tandarts vrij was. De andere tandarts heeft mij goed geholpen en ik was zeer tevreden.
Aardige tandarts.
Zeer prettig
Wij vinden het vooral prettig dat er tijdens de afspraak alle tijd en aandacht is voor vragen, duidelijke uitleg en goede adviezen.
Zowel de tandarts als de mondhygiënist zijn betrokken en hebben een persoonlijke benadering. Ze zijn volgens mij deskundig en geven me goede adviezen over de verzorging en behandeling van mijn gebit. Afspraken zijn altijd op tijd. De wachttijd voor de mondhygiënist zijn vrij lang, maar als er spoed is, kan ik altijd snel terecht, zowel bij de tandarts als de mond hygiënist.
ter plekke kon het gevonden gaatje ook nog eens gevuld worden
Adequaat overleg met telefoniste die vervolgens tijdige inrroostering verzorgde
zakelijk doch vriendelijke aanpak, (redelijk) op tijd, en met aandacht voor de 'patiënt'
Erg fijn om bij kwadrant mondzorg geholpen
prettige omgang met baliemedewerkers, tandarts, assistente, mond hygiëniste, professioneel mbt voorlichting en uitvoering
Zo wel de mondhygiënist en de tandarts stipt op tijd en vakkundig.
Waardeer de mondzorg die geleverd wordt. Ten eerste wordt de behandeling goed uitgelegd, en wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ten tweede worden er altijd tips gegeven om toch mogelijke terugval te voorkomen. Ten derde is de behandelaar een fijn iemand.
Ik heb altijd twee afspraken achter elkaar (preventie/tandarts). Plannen hiervan gaat altijd prima. Wachttijden zijn minimaal. Iedereen legt altijd helder uit wat er gebeurd. Ook met de kinderen heeft men altijd veel geduld. En dit laatste vind ik eigenlijk belangrijker dan mijn eigen behandelingen.
Prettig
Op aanraden van mijn oude tandarts bij deze praktijk gekomen na een verhuizing i.v.m. angst voor de tandarts. Altijd met veel geduld, rust en duidelijke uitleg de behandeling in.
Uitstekende zorg en kwaliteit, transparantie van uitleg is hoog - bij de mondhygienist
De tandarts nam echt de tijd om onze kinderen op hun gemak te stellen. Onze zoon mocht zelfs helpen met het vasthouden van een slangetje terwijl de tandarts mijn gebit reinigde. Al zijn vragen (en dat waren er veel) werden rustig beantwoord. De kinderen vonden het erg leuk en willen snel weer terug naar de tandarts!
Helemaal in orde
Gen Foulkesweg 27