Prettige ervaring. Eigen keuze wel/niet verdoven. Goed resultaat. Prettige bejegening
Zie bovenstaand opmerking
Je wordt er vriendelijk en prettig behandeld.
Niet al te lang hoeven wachten. Duidelijke instructies, de rust om even je verhaal te kunnen doen. Er wordt netjes gewerkt, tussendoor nog even gecheckt of het oké gaat. Vrij snel klaar. Fijn dat de mondhygiëne al veel ervaring heeft. Ik heb geen lastig gebit dat helpt ook. Dus al met al tevreden!
Ik sinds kort weer naar de tandarts sinds 5 jaar en wordt fijn geholpen door dhr De Waard
nog steeds prima
Fijne mensen, perfect geholpen. En dat al jarenlang.
Ik ben erg tevreden over de behandeling en over het eind resultaat. ik zou tandarts Ootes zeker aanbevelen
Heel bekwaam en straalt rust uit
Ik voel mij op mijn gemak bij de behandeling van Jorieke. Zij is de vriendelijkheid zelf. Geen verkeerd woord te zeggen.
Alles is goed verzorgd, behalve de receptie. Daar zit doorgaans één medewerker, die meestal langdurig telefonisch in gesprek is.
Fijn geholpen door zowel tandarts als mondhygieniste..
Na lang niet bij een tandarts geweest te zijn ging ik voor controle na klachten. De arts dacht realistisch mee met mijn budget, gaf duidelijk aan wat er ging gebeuren bij iedere stap, gaf adviezen en heeft mij geen pijn gedaan ;)
geen
Prettige ervaringen zowel met mondhygieniste als met de tandarts. Communicatie is goed en de behandelingen ook. Als er echt iets is kan ik er snel terecht. Uitstekend.
Al ruim 20 jaar ga ik hier naar toe en kom ik er tegenwoordig speciaal voor vanuit Utrecht naar toe!
Prima behandeling
Mijn tandarts bezoek ervaar ik zelden als vervelend. Team is bekwaam. En de laatste keer dat ik er was, om een gebroken kies te laten trekken, kon ik gelukkig bij een ander tandarts terecht, omdat mijn eigen tandarts vrij was. De andere tandarts heeft mij goed geholpen en ik was zeer tevreden.
Aardige tandarts.
Zeer prettig
Wij vinden het vooral prettig dat er tijdens de afspraak alle tijd en aandacht is voor vragen, duidelijke uitleg en goede adviezen.
Zowel de tandarts als de mondhygiënist zijn betrokken en hebben een persoonlijke benadering. Ze zijn volgens mij deskundig en geven me goede adviezen over de verzorging en behandeling van mijn gebit. Afspraken zijn altijd op tijd. De wachttijd voor de mondhygiënist zijn vrij lang, maar als er spoed is, kan ik altijd snel terecht, zowel bij de tandarts als de mond hygiënist.
ter plekke kon het gevonden gaatje ook nog eens gevuld worden
Adequaat overleg met telefoniste die vervolgens tijdige inrroostering verzorgde
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen