Vanaf de Receptioniste, via de Mondhygiëniste door naar de Tandarts om mijn gebit te verzorgen, is elk halfjaar een job die Kwadrant met aandacht, geduld en vrede houdt teneinde het op kwaliteit houden van mijn kiezen en tanden.
Vakkundig
Ik krijg altijd rustige uitleg als er iets is. Er wordt meegedacht over mogelijkheden of wijzigen van afspraken. Het enige minpuntje is dat er weleens snel gebeld wordt bij vertraging, bijv binnen 10 minuten. Na een kwartier vind ik reëler. Andersom lopen ze zelf nl ook weleens uit.
Vriendelijke bejegening door ontvangst, mondhygiëniste en tandarts en vlotte behandeling.
Prettig en deskundig
Was in principe alleen voor controle maar de arts had direct wat tijd genomen om een kleine beschadiging aan een kies, waar ik nog geen echte last van had, te herstellen.
heel fijn dat ik snel terecht kon.
Mijn ervaring is goed
Vriendelijk en professioneel geholpen en ontvangen, goed gevraagd en geluisterd naar complicaties etc. Wel prijzig en zou het zelf op prijs stellen als vantevoren, bijvoorbeeld bij het maken van een foto, er wordt aangekaart wat de kosten zijn en in hoeverre het voor de zekerheid is, aangeraden wordt of echt nodig is.
Ik word altijd zeer goed geholpen.
Heel secuur rustige controle en goed advies.
Ik heb een fijne tandarts . Tussendoor word ik ook goed geholpen. Er wordt altijd een oplossing gezocht voor een probleem prima . Ik ben dik tevreden.
Naar volle tevredenheid op deskundige en klantvriendelijke manier behandeld.
Zeer Tevreden !
Positief, voldoet aan de verwachtingen die ik heb van een tandarts-/mondzorgpraktijk.
Aanmelding en overschrijving naar deze tandarts verliep probleemloos. Positieve kennis making met mijn nieuwe tandarts.
Zorgvuldige controle.
uistekend
Ik ben absoluut geen liefhebber van de tandarts en zou zelfs willen zeggen dat ik er bang voor ben. Maar deze tandarts is zo ontzettend vriendelijk, behulpzaam, en leidt goed af met een grapje of leuke anekdote, dat je je ontzettend gezien voelt en je, weliswaar niet met enthousiasme, maar ook niet met klotsende oksels, naar de tandarts gaat. Verder vind ik het een pluspunt dat ik via internet zelf een afspraak in kan boeken! Dat maakt het leven heel veel eenvoudiger. Ik kom altijd met de fiets, maar ook voor de auto zijn ze goed bereikbaar én hebben ze parkeerruimte. Al met al: het is een noodzakelijk kwaad, maar hier valt de ellende nog wel mee. ;)
Zakelijk en prettig.
de receptionisten waren super flexibel wanneer ik een afspraak wou verzetten en de tandarts mevrouw Ootis heeft mij ook geholpen met super fijne service en een mooier gebit
Zeer tevrede over de behandeling.
Zie boven
Prima, al was het pijnlijke aspect niet te vermijden
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen