Vriendelijk en deskundig geholpen.
Een afspraak inplannen moet vaak ver vooruit, maar de afspraken zijn efficient, fijn en ik voelde me om mn gemak!! Goed resultaat
Fijne organisatie heel goed in mee denken
enige minpuntje: ik was een halfuur later aan de beurt, verder alles uitstekend
Prettig
Prima behandeling.
Ik word prima geholpen
Er was duidelijk aangegeven wat ik moest doen en waar ik heen moest (bijvoorbeeld dat je je moet melden bij de balie) dat was fijn. Prima wachtruimte. Ik moest wel erg lang wachten op mijn afspraak, ik had om 9:30 een afspraak en werd pas om 9:50 naar binnen geroepen. Verder een opmerking over de rolstoeltoegankelijkheid. Op jullie website staat dat jullie rolstoeltoegankelijk zijn, maar de helling om het gebouw binnen te komen is erg stijl. Dit zal niet voor iedere rolstoelgebruiker toegankelijk zijn.
Een genot eenmaal aan bod.
De jaarlijkse controle werd slagvaardig en met persoonlijke aandacht uitgevoerd.
Tijdens de behandeling wordt goed verteld wat er gaat gebeuren. Ik werd vakkundig en mooi op tijd geholpen.
vlot, vriendelijk en deskundig
Ik kom al jaren bij deze tandarts en hij is altijd even vriendelijk en deskundig. Bij vragen neemt hij de tijd voor je.
er moet een implantaat worden gezet. Daar is een andere tandarts voor nodig, een specialist.. Deze vertelde de wortel van de kies moet worden verwijderd. Om een goede houvast voor het implantaat te verkrijgen is het raadzaam om bot gerelateerde korrels te plaatsen. kost 500 euro extra... dat is kassa...
Vriendelijke ontvangst, niet lang wachten, efficient en zorgvuldig behandeling. Dank uw wel.
Ik kom al een aantal jaren bij Jorieke en niet zonder reden. Toen ik bij haar kwam had ik een behoorlijke angst opgebouwd voor tandartsen en mondhygieniste. Door haar rustige manier van uitleggen en alles stap voor stap uitleggen is dit de basis geworden van vertrouwen en geen angst meer. Ze is vakkundig, neemt de tijd voor je en ook nog altijd reuze gezellig met haar. Kortom heel blij met Jorieke en voor mij geen andere meer.
Het was heel snel en gericht ik ben echt tevreden.
Vraagt regelmatig of het nog gaat en hoe het met je is.
Goede ervaring
Was super fijn, rustig en goede uitleg en controle
Goed en netjes geholpen
Uitstekend geholpen
Vriendelijk en persoonlijk Klantgericht i.v.m afspraken enz. Hygiëne
Ik zou graag als ik een afspraak heb om 8.30 uur dan ook om 8.30 uur geholpen worden.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen