Geen bijzonderheden. De sfeer had iets positiever gekund en behandelmogelijkheden hadden beter kunnen worden toegelicht. De tandarts is heel belangrijk, maar het is nooit fijn om onverwachts een hoge rekening te krijgen.
. Goed
Ik kwam voor het eerst bij deze praktijk en vond dit spannend omdat het al even geleden was dat ik bij een tandarts was geweest. Ook had ik last van een kies. Ik werd aan de telefoon zeer goed en snel geholpen en kon dezelfde week terecht. De tandarts was erg aardig en kundig, ze legde alles uit en vroeg of het goed ging. Ik kon opgelucht weer weggaan en alles was goed. Zeer tevreden
Prettige tandartsen. Nemen de tijd. Ook bij angst/ spanning erg prettig in de omgang. Duidelijke uitleg. Praktische tips. Ook over overige medewerkers ontvangst en mondhygiëne zeer tevreden.
Vulling geplaatst, goede uitleg gehad over wat ging gebeuren en over te hard poetsen (wijkend tandvlees)
Jorieke bezit veel kennis en ze weet ook nog altijd met veel zorg om te gaan voor mijn angst. Ze werkt altijd super secuur maar met een persoonlijke zorg. Ik rij er graag 3 kwartier voor en de behandeling voert ze altijd vol kennis uit! En altijd gezellig.
ooooo
deskundig, zorgvuldig en vriendelijk
zorgvuldig en prettig in de omgang
alles verliep goed, was mijn eerste bezoek. fijn dat de tandsteen meteen werd verwijderd en dat ik daar niet voor hoef terug te komen. Wat ik miste was uitleg tijdens de controle: er werd over mij gepraat en niet met mij. Dat is een verbeterpuntje. En de stoel is nogal klein, voor mijn lengte niet heel comfortabel.
Geen op of aanmerkingen gewoon vriendelijk en deskundig ontvangen/ behandeld door alle betrokken. Mvg Carol
Bij de Kwadrant wordt je vriendelijk te woord gestaan en behandeld.
Door de mondhygiëniste en tandarts kundig geholpen. Slecht te been, werd gelijk een kamer klaargemaakt zodat er geen trappen gelopen hoefde te worden. Erg behulpzaam hierin!
Alles gaat heel rustig. Absoluut geen stress.
Prima behandeling.
Zoals gewoonlijk ging het voorspoedig. Dit keer geen behandeling nodig.
samen met het gezin geweest, De waard is een erg prettige tandarts en neemt naast dat hij secuur te werk gaat alle tijd om dingen uit te leggen.
Altijd vriendelijk geholpen. Professioneel.
Goede communicatie en goede werk
goed en snel geholpen
Niets op aan te merken. Tijd voor mij als patiënt, nauwkeurig enalles goed toegelicht.
Ik had een afgebroken (niet pijnlijke) tand en ik kon binnen twee dagen terecht en de tand is prachtig hersteld
Ik zit al meer dan 25 jaar met volle tevredenheid bij deze tandartsenpraktijk.
Ik werd mooi op tijd geholpen. De kamer was prettig warm. Verder werd de behandeling snel en vakkundig verricht. De tandarts en assistente waren goed op elkaar ingespeeld.
Prima en vriendelijk
Gen Foulkesweg 27