Tandarts van Koningsbruggen is een fijne tandarts Zeer zorgvuldig in zijn controles en doet niets onnodig. Ik kom er al negen jaar en nooit klachten.
Prima behandeling
Heel erg professioneel
Er is tijd en aandacht voor de patiënt, wordt goed meegedacht naar oplossingen voor niet standaard gebotspronlemen
Ik ben 10 jaar geleden verhuisd van Amsterdam naar Wageningen. Vanaf het eerste moment van inschrijving en vervolgens behandeling en controle momenten ben ik 100 % tevreden. Echt een wereld van verschil met ervaringen van daarvoor.
Altyd vriendelijk en bekwaam
De tandarts was op de hoogte , vroeg hoe het ging, keek mijn gebit na en maakte foto,s van mijn kiezen. Dit was 3 jr geleden gebeurd. Hij zou mij bellen als er wat was. Tot over een half jaar. Dat was mijn controle. Dat is toch goed.
Goeie tandarts
Okay
De tandarts is gefocust op het verminderen van de spanning van de patiënt. Zowel door duidelijk aan te geven wat de stap in de behandeling is als door goed in te schatten hoe lang de behandelingen de tussenstappen duren. Ieder moment kan de patiënt (alsnog) verzoeken om verdoving of een adempauze. Behandeling is zeer hygiënisch en het resultaat voelt glad en geprofileerd als een gezonde tand of kies.
Gewoon goed
Vriendelijk en vlot
Word rekening gehouden met gevoeligheid van tandvlees en proces word goed uitgelegd
vriendelijk, snel en pijnloos
Ik had verwacht dat ik een kroon zou moeten krijgen, omdat een groot stuk van mijn kies inclusief de vulling was afgebroken. Gelukkig kon ik de volgende ochtend al terecht en de tandarts had de kies heel vlot gerepareerd. Kroon echt niet nodig. Hoppa! En ik kon weer naar huis. Zo wil ik vaker naar de tandarts.
Ik ga steeds met een gerust gevoel naar de tandarts
De wachttijd was voorheen wel eens lang en onvoorspelbaar maar nu is de stiptheid mbt afspraken veel verbeterd.
Was vroeger rete bang voor de tandarts. Dat is nu volledig verdwenen. Er hangt een fijne sfeer.
Hele fijne en kundige tandarts!
Aardig kundig nemen de tijd voor je
Wat betreft mondhygiëne goede instructie s. Ook fijne andere gesprekken te kunnen voeren Groeten. Dini Folmer.
heel vriendelijk
Erg deskundig. Maar ook meelevend, goed doorvragend ook op andere gezondheidsaspecten die modderig invloed hebben op de tandgezondheid. En prettig in het contract.
Ik heb deze tandarts als fijn beschouwen. Er wordt duidelijk uitgelegd wat dingen mogelijk kunnen zijn en of het zo is.
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. De behandeling was uitstekend.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen