Veel afspraken waaronder eentje slechts om een vragenlijst in te vullen. Verder vriendelijke mensen.
De tandartsenpraktijk is schoon en mooi ingericht. Echter ben ik van mening dat de klantvriendelijkheid nog te wensen over laat! Heb meegemaakt dat in het bijzijn van mij de assistente wordt afgesnauwd of dat de tandarts mijn kind niet op de juiste wijze aanspreekt! Het is de toon die de muziek maakt! Op de laatste vraag kan ik geen antwoord geven, omdat ik niet weet hoe de tandarts heet! Vind het ook vervelend dat er geen voorkeur voor een tandarts kan worden aangegeven!
Professioneel Team met vakbekwame specialisten.
Werd voor een eerste x controle heel fijn ontvangen. Was hier nog niet eerder geweest