Goed geïnformeerd en aan de wensen voldaan
Open in communicatie en patiënt gericht.
in verband met afbreken stukje kies en later uitvallen vulling eerste hulp verleend door de tandarts; kon beide keren snel terecht bij de praktijk. de afwerking volgt binnenkort. Heel plezierig snel te weten wat er aan de hand is. Zeer tevreden over de praktijk en de tandartsen waarmee ik te maken heb gehad.
Ik werd goed geïnformeerd, wat er gaat gebeuren en waar zij mee bezig gaan b.v. bij het plaatsen van implantaten.
Professioneel behandeld. Duidelijke voorlichting over de behandelingen. Duidelijke afspraken.
Zeer lieve mensen die je geruststellen.
De behandelingen zijn vakkundig uitgevoerd, waarbij opvalt dat de sfeer binnen het team prettig is. Ook gevoel voor humor is aanwezig.
Ik heb een ontstoken tandvlees en ik vroeg om antibiotica, maar dat kreeg ik niet, dat vond ik niet korrekt. Ik heb er nog steeds last van . Ik neem ja nooit antibiotica. Het zou fijn dat ik het alsnog krijg.
Vooral mbt de handeling bij de kinderen, erg fijn dat er veel geduld is. En een goed ruitjes wordt gegeven over wat men gaat doen in de behandeling. Voor kinderen maakt het op deze manier minder spannend.
Ik werd goed en vriendelijk behandeld. Met veel begrip en geduld. En service gericht, je kon er altijd terecht.
Ik zat heel erg tegen de behandeling op en heb bijna niets gevoeld. Ze legden precies uit wat ze gingen doen. Dit vond ik heel prettig. Werd van tevoren wel gevraagd of ik dit wilde.
Het personeel is altijd vriendelijk, van receptie tot tandarts toe. Ze nemen tijd om alles uit te leggen en luisteren goed naar de vragen van de patienten.
Uitstekende behandeling en erg vriendelijk personeel
Ik heb een traject gehad waarin ik een botimplantaat heb gekregen en uiteindelijk een nieuwe kroon. Ben zeer tevreden. Over de behandeling, het resultaat (bijna klaar), het totale traject maar ook heel erg tevreden over de vriendelijkheid van personeel en behandelaars. Vooraf duidelijke offerte van de te verwachten kosten.
Voldoende tijd voor de patiënt en een goede uitleg over de behandeling.
Ik ben goed geholpen.
Goed echter de wachtlijst voor een reguliere afspraak is te lang.
voornaamste min punt, behandelstoel is veel te hard voor een ingreep die meer dan 3 uur duurde
Mijn ervaringen zijn echt uitstekend. De ingreep (implantaat) is meer dan goed verlopen. Goede voorbereiding en duidelijke voorinformatie. Ook de persoonlijke benadering van Laurens geeft veel vertrouwen. Ik ben ongelooflijk blij en tevreden met CIET .
De behandeling verloopt door onderlinge goede samenwerking prettig.
Jammer dat bij de mondhygiëniste gesproken wordt over goed raggen tussen de tanden( wat ik begrijp) en als ik aangeef dat ik er bij sommige kiezen zelf lastig tussen/bij kom( ombuigen vd raggers) geen advies verder krijg. Alleen dat als ik het niet doe de behandelingen kostbaar gaan worden ivm evt paradontitus. Deze opmerking kwam bij mij iig niet echt vriendelijk over( kan ook mijn ervaring alleen zijn). Bij het laatste bezoek moesten er foto's gemaakt worden. De ene kostte niets en de andere wel. Was erdoor een beetje overrompeld maar heb wel toegestemd. Ik besefte later pas dat ik geen prijs over de onkosten te horen heb gekregen en op dat moment ook niet heb gevraagd. Was handig geweest om dit misschien toch voor die tijd te weten.
Probleem is dat er te weinig tandartsen en mondhygienistes zijn! Daardoor langere wachttijden voor afspraken.
De tandarts, legt precies uit wat er gaat gebeuren. Fijn voor mensen die “angst hebben voor de tandarts. Je wordt serieus genomen. Telefonistes zijn zeer goed op de hoogte, zijn heel vriendelijk en doen het mogelijke. Het enige minpunt is dat de wachttijden lang zijn.
Op een zaterdagavond brak er een stuk van mijn kies af. Gelukkig kon dit al op de volgende maandag snel en adequaat behandeld worden met een nieuwe vulling.