Onze zoon van 7 heeft een behandeling onder narcose gehad, op de dag zelf vond hij het erg spannend, gelukkig waren we al vroeg aan de beurt en heeft hij het super ondergaan. Na afloop heeft hij er nog weinig over gesproken. Super fijn dat ze op deze manier kunnen behandelen, zonder dat je kind er een nare ervaring aan overhoudt.
Heel goed met kinderen met een beperking
Mijn dochter is heel goed geholpen, iedereen is heel vriendelijk en vakkundig. Goede ervaring
100%
Mijn zoontje 8, HB en neurodiverse trekken werd doorgestuurd nadat onze oude tandarts met pensioen ging. De nieuwe tandarts legde niks uit en had geen geduld en kreeg direct een doorverwijzing voor narcose indicatie. Ik stond niet achter de narcose en wist zeker dat hij bij duidelijke uitleg en geduld zich gewoon zou laten behandelen. CBT stond hiervoor open en hij mocht op gesprek. De keren erna volgden de behandelingen die stap voor stap werden uitgelegd. Hij gaat vrolijk, goed behandeld en zonder dat hij narcose nodig heeft naar buiten. Een beetje geduld en aandacht voor zijn behoefte aan uitleg doen wonderen.
Allereerst super bedankt voor de top service. Natuurlijk was het een grote ingreep voor mij als moeder van mij zoontje van 1. Maar het was zo vlot goed gedaan. Ik voelde mij echt in hele vertrouwde handen. En de resultaat wauw. Het is echt prachtig afgewerkt. Wat een geweldige professionals!!! Bedankt Eric ik denk dat u me zoon had geholpen ik ben slecht met name. En hele goede nazorg geen complicaties niksss Mvg mama van Ali Al Gereawy.
Dankzij jullie fijne manier van werken heeft mijn dochter de toch wel pittige ingreep aan haar tanden niet als eng ervaren.
Begripvol, vriendelijk, geduldig.
Vanaf de eerste keer zeer tevreden mijn dochter durft hier heel goed naar toe
Prima.
Persoonlijke aandacht is super. Er wordt genoeg tijd genomen om de behandeling uit te leggen. Iets wat spannend en eigenlijk niet leuk is wordt elke keer toch een beetje leuk. Naar de tandarts gaan is nu niet eng. Ook fijn is dat de tandarts echt interesse heeft in haar vak en interesse heeft in nieuw onderzoek en ontwikkelingen.
Mijn zoontje (4jaar) is hier behandeld met een roesje twee kroontjes. Je wordt erg warm ontvangen beneden is een groot bioscoopscherm en een speelplek met LEGO en dergelijke. Je krijgt duidelijke uitleg wij wonen niet in de buurt maar het reizen zeker waard gezien de service die er geboden word. Het was bijna een feestje een tasje met een knuffel en daarna met na controle nog een mooie tandenborstel zodat mijn zoontje nog beter kan poetsen met de sonicare kids app. Hij is erg enthousiast en wil uit zichzelf poetsen om met sparkley te spelen op de app.
Vriendelijk, behulpzaam personeel, aandacht voor de patient, uitgebreide behandeling, hele goede telefonische nazorg...
Perfecte behandeling waarbij je kind centraal staat.
Mijn kind wordt altijd rustig geholpen. Er is alle tijd, er wordt uitgelegd op een manier dat hij het begrijpt en het soms ook 'grappig' vindt Dus naast gewoon heel bekwame professionals, zijn dit ook nog eens hele lieve, begripvolle mensen!
2 Kiezen laten trekken onder narcose.
Jaren lang is mijn zoon patiënt geweest altijd tevreden over behandeling en uitleg over wat er ging gebeuren.
Heel fijn ervaren, mijn dochter is goed opgenomen geweest en behandeld. jullie praktijk is zeker een aanrader.
Helaas moest mijn zoontje van twee jaar behandeld worden, maar wat een verademing dat er een praktijk is zoals Bijzondere Tandheelkunde midden Brabant. Kinderen staan hier echt centraal en er wordt goed omgegaan met angst. Alles wat ze gaan doen en hebben wordt duidelijk uitgelegd. Mooie speelruimte ook voor kinderen voordat ze onder narcose mogen. Zo kunnen ze toch nog even spelen of film kijken. Ik hoop dat het niet meer nodig is voor ons qua behandelingen onder narcose, maar mocht het ooit nog nodig zijn, dan weet ik bij wie we moeten zijn. Heel fijn ook dat we nog een poos op preventieve controles mogen komen. Kortom top team, lieve tandartsen en assistentes en natuurlijk ook de lieve anesthesiologen.
Alles is goed
Wat een lieve mensen en wat een goede zorg voor zowel mijn zoon als voor mij!
Goede ontvangst, goede service en super vriendelijk!
Zodra ik binnenkom met mijn zoontje in de behandelkamer voelt hij zich op zijn gemak door de lieve tandarts en assistentes. Heel vriendelijk, lief en leggen hem alles op een rustige en makkelijk begrijpende manier uit. Ook erg meedenkend naar wat er allemaal mogelijk is. En luisteren en proberen te zoeken naar oplossingen wanneer je aangeeft dat je ergens geen fijn gevoel bij hebt. Zeker aan te raden!
Heel goed!