Ik ben zeer tevreden over deze kliniek, omdat ze erg goed omgaat met kinderen. De benadering van kinderen is zeer professioneel.
Amy en Vince hebben nergens over geklaag, en tot nu toe geen klachten maar sorry dat ik zo laat reageert want wij zijn op vakantie en nogmaals bedankt .. mvg van Arkel.
Geweldig ziekenhuis en geweldige artsen en assistenten. Vanaf het eerste moment dat ze contact met het kind zochten, waren ze erg beleefd en legden ze alles op een toegankelijke manier uit, ondanks het feit dat we niet zo goed Nederlands spreken. Bedankt voor dit welkom.
Zeer goede hulp! Nemen de tijd en beoordelen alles eerst heel goed!
Ik ben echt blij bij jullie
Ze nemen de tijd voor je. De tandartsen zij heel lief en kundig.
Mijn zoon had een trauma opgelopen door onze eigen tandarts die totaal geen geduld had met mijn 6 jarige! Dankzij jullie kundige hulp zijn mijn zoon ze gaatjes (met verdoving) gerepareerd zonder angst! Top team!!!
Atmosphere was heel vriendlijk. Personeel heel leuk en ale ruimtes schoon. Wachtruime perfect
Ik vind dat er meer reguliere tandartsen die met kinderen werken zoals jullie te werk moeten gaan. Wij hebben Linda als begeleider en wat is dit zo een lieve, empathische vrouw die Amélie heel erg op haar gemak stelt. Het is zo ontzettend belangrijk om het vertrouwen op te bouwen voor een optimale tandverzorging en dat doen jullie echt ongelooflijk goed! Groetjes Maxime en Amélie
Zeer professionele en behulpzame tandartspraktijk! Heel goed geholpen, denken goed mee. Heldere en vriendelijke communicatie en super kindvriendelijk!
Een hele fijne tandarts en ook de assistente Staan altijd wel klaar voor de patiënten en nemen ook de tojd ervoor
De vriendelijkheid en het geduld bij deze tandartsenpraktijk maakt het fijn om naar de tandarts te gaan. Er is steeds begrip, rust, een luisterend oor en complimenten voor de patient. Men lijkt werkelijk mee te leven, kent de patient en houdt rekening met de specifieke behoeften van de patient. Dankzij deze tandarts is mijn dochter in staat om in de stoel te gaan liggen en zich te laten behandelen. Ze is zo trots op zichzelf! Keer op keer ben ik bij het tandartsbezoek geroerd door de warme betrokkenheid en de fantastische resultaten die bij mijn dochter zijn bereikt!
Geweest voor een intake nav een verwijzing vanuit onze eigen tandarts voor ons zoontje. Wat een prettige locatie, wat een fijne praktijk en wat een kundig personeel. Veel informatie gekregen. Leuke omgang met ons zoontje en gerustgesteld over de ingreep die op korte termijn plaats zal vinden.
Ze denken erg met je mee. Daarnaast is het voor kinderen ook erg leuk beneden is een groot bioscoop scherm, boekjes, je kan er tekenen en er ligt LEGO. Was tafels op hoogte van de kinderen. Leuk en uitnodigend interieur helaas voor ons wel wat ver (OV)maar hoe ze met hun cliënten omgaan maakt het dat minder erg.
mijn dochter is nu ook naast onze zoon er heel goed geholpen in alle rust en professionaliteit. mega goed ingespeeld op kinderen dus voor ons heel prettig.
Blijf mij verbazen over de goede zorg, aandacht voor onze zoon en de vriendelijkheid waar mee hun werken Zo ontzettend fijn !!!
Met mijn dochter van 6 op bezoek geweest bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Midden-Brabant. We hebben het als een hele fijne en professionele ervaring beleefd. Alles werd duidelijk en transparant uitgelegd, en we voelden ons direct op ons gemak. Wat mij vooral opviel: hoe ongelofelijk goed en geduldig ze met kinderen omgaan. Echt complimenten voor de zorg, rust en aandacht die we hebben ontvangen!
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad. Het is echt professioneel hoe het is geregeld binnen CBT. Ouders, als je kind een behandeling nodig heeft en het lukt niet bij de eigen tandarts, raad ik echt aan om je behandeling te laten lopen via CBT. Alles is goed geregeld, top team!
Na jarenlange “traumatische” ervaringen bij de spoed tandarts en gewone tandarts nu eindelijk op een manier behandeld zoals het hoort. Er word de tijd genomen voor het kind en je word heel erg op je gemak gesteld! Wij hebben het als zeer prettig ervaren!
Tevreden
Zijn super zorgzaam goeie uitleg en mooie wacht ruimte!!
Fijne ervaring voor mijn zoon
We werden super hartelijk ontvangen. De receptioniste is heel zacht en aardig tegen m'n dochter en betrok haar ook in het gesprek. Eenmaal binnen was het net een huiskamer. Een warm welkom en rustig. De tweede keer voor de operatie was het welkom net zo aardig. En het wachten in de wachtkamer/BIOSCOOP! Was echt super fijn. Voor m'n dochter werd een film aangezet. Als ouder kon je overal zitten en ook dit leek een mooie woonkamer/bioscoop. Kinderen konden spelen en film kijken. We werden super geïnformeerd. En m'n dochter werd in het gesprek betrokken. Ook voor de operatie! Ze kreeg een tasje mee met een knuffel. Na de operatie werden we rustig in de andere woonkamer geloodst en werd m'n dochter MET operatie stoel en al bij ons gereden. Zo kon ze wakker worden in de woonkamer, lekker dichtbij me. Al met al, ik ben echt zo blij met deze praktijk alles ging super goed. En je hebt echt te maken met professionele mensen met empathie en ervaring met kinderen.