Spannend wel mijn eerst behandeling bij mondhygiënist en tandarts na mijn hersenbloeding. Maar het ging goed ondanks wennen ook aan nieuwe mondhygiënist. Goede uitleg ook van tandarts over stand van zaken.
IK WERD OP TIJD GEHOLPEN, SCHONE OMGEVING EN EEN VRIENDELIJKE MONDHYGIENISTE
Alles is volgens afspraak uitgevoerd
Rustige ontvangst en uitleg bij elke handeling
Ik heb vertrouwen in het team en je wordt uiterst plezierig geholpen.
Tevreden over het algemeen
Top coalitie zorg ook ardig
Vooral de laatste jaren (ben nu 91) breken eigen tanden en daarna gerepareerde tanden nogal eens af. Daardoor ontstaan er twijfels over wel of niet goed behandeld. En de rekeningen die ik krijg zijn pittig.
Ik word altijd goed geholpen bij de praktijk en dat vind ik fijn
Wordt rekening gehouden met de patient
Na angst voor de tandarts, ga ik er nu met een gerust hart naar toe.
Zeer tevreden over tandarts Faik. Hij is ter zake kundig, handelt adequaat en denkt vanuit de situatie van de cliënt. Dus geen zinloze behandelingen.
Doordat de tandarts zo goed zijn werk doet is een wortelkanaal behandeling inck de nodige verdovingen totaal niet vervelend of pijnlijk om te ondergaan.
Geen klachten over mijn behandeling.
goede ervaring
Prima team
zie boven
bij het afspraak maken kan behandeling tandarts/ mondhygiënist gecombineerd worden, wat erg prettig is. Wachttijd voor zowel behandeling als in de wachtkamer is kort. Vriendelijke mensen, behandeling wordt goed uitgelegd en vakkundig uitgevoerd.
Mijn angst voor tandartsen is niet weg maar door TZC in Alphen durf ik wel ieder half jaar terug. Door het geduldige en vriendelijke personeel is de stap een stuk kleiner geworden. Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad in de 3 jaar die ik nu bij TZC ben. En er moest toch echt wel veel gebeuren. Daar ben ik iedereen erg dankbaar voor. Ik zou iedereen deze tandartsen praktijk aanbevelen en zeker als je angst hebt.
Voldoende
De woorden boven zeggen het al. Je voelt je op je gemak en er wordt goed naar je geluisterd. Ook aan de balie wordt je heel fijn geholpen. Ga zo door.
Dezelfde leuke, vriendelijke, en bekwame specialisten. Houdvol
Lemelerberg 9
2402 ZN Alphen aan den rijn