Leuke team in deze praktijk, altijd klaar om te helpen vriendelijke personeel
Zeer deskundige tandarts. Vooraf juiste informatie over de mogelijkheden. Goede behandeling. Het enige misverstand was dat de behandeling gewijzigd is en dat niet door de assistente van te voren gemeld was. Uiteindelijk een goed advies en uitstekende behandeling gehad.
Volges afspraak geholpen.
Ik kom al sinds de opening bij TZC tandartsen in Moordrecht. Echt een prima tandarts en een mooie moderniseringsslag ten opzichte van de vorige tandartspraktijk op deze locatie. Het, zeer prettige, personeel is gebleven en verder is zo'n beetje alles in de praktijk aangepakt. Echt prima!
Altijd goed en behulpzaam zeker ook de als je belt voor een afspraak
Fijn
vakkundig
Neemt de tijd een lieve tandarts ook voor kinderen heel lief ze steld hun op hun gemak
Ik heb geen aan- opmerkingen
goede ervaringen
Altijd vriendelijk geholpen
Ik kreeg een kussentje voor mijn nek. De uitleg tijdens de behandeling was duidelijk. Ik kreeg goede tips. Ik zag duidelijk verschil na de behandeling
Heel goed
positief
Ook goed
Aardig en zeer kundig personeel.
Efficient. Snel en goed behandeld. Online afspreken
Accuraat en vriendelijk
Helaas verkeerde kies bij mijn dochter gevuld. Gelukkig was ze zelf zo bijdehand om het op te merken.
Er werdt goed naar mij geluisterd. En daar werd ook naar gehandeld.
Prettige behandeling
Alles conform afspraak, kundig personeel en alles op tijd.
Ik ben heel tevreden
Voor een eerste keer goed geholpen netjes en vriendelijk personeel,
Lemelerberg 9
2402 ZN Alphen aan den rijn