Weet de naam niet meer van mondhyginiste. vandaar niet ingevuld
Heel tevreden
De tandarts is aardig en werkt hard. De mondhygiëniste is erg betuttelend en zend alleen maar luistert niet. Praat als een strenge schooljuf en als je reageert of antwoord geeft dan negeert ze dat. Valt dus geen gesprek mee te voeren.
Je wordt vriendelijk ontvangen en met een praatje en een grapje op je gemak gesteld.
Toe ik voor 2019 op zoek moest gaan naar een andere tandarts kwam ik bij TZC tandartsen Lemeleberg terecht, en sindsdien zit ik daar nog steeds. En het bevalt mij daar prima!!
Er is goed uitgelegt wat er gedaan gaat worden waardoor jij je op je gemak voelt.
het wordt met alle zorg en heel netjes gedaan
Ik ben blij dat ik deze tandartsen gevonden heb. ze gaan met mij als verwacht met aandacht. bedankt
Er wordt goed geluisterd naar de patiënt en er is aandacht voor kwetsbare personen. Wij gaan altijd op woensdag en worden geholpen door een fijne tandarts en preventieassistente.
Bij elke controle of behandeling zowel bij de tandarts al bij de tandtechnieker wordt je op een vriendelijke en professionele manier te woord gestaan en geholpen
alles goed geregeld
Ik ben tevreden hoe ik behandeld wordt bij mijn tandarts.
Helemaal goed
Altijd vriendelijk en kundig
Klantgericht en professioneel
Altijd vriendelijk, er word naar je geluisterd en meegedacht.duidelijke uitleg.
Prettige sfeer Goed en vriendelijk geholpen.
Vriendelijk personeel. Heel geduldig en geven goede uitleg/advies bij en na de behandeling. Je voelt je echt op je gemak als je het al niet prettig vindt om naar de tandarts te gaan.
Prettige vriendelijke tandarts en aardige assistentes. Ik heb nooit erge dingen enkel controles maar fijne sfeer
Leuke & Vriendelijk mensen, altijd staat klaar om je te helpen, goede communicatie, altijd duidelijk, met zorg uitleggen wat moet gebeuren wat is het beste voor je ,echt professioneel begint van het klanten balie tot na tandarts assistente mondhygiënist.
Excellent
Een fijne tandarts die netjes, schoon en keurig werkt. Stelt je op je gemak en legt alles goed uit. Ook de assistenten verdienen hier een pluim.
Geen nadere toelichting nodig
Altijd goedgeholpen en vaak op tijd.
Lemelerberg 9
2402 ZN Alphen aan den rijn