Zeer goed.
Altijd vriendelijk en goed advies
Ik mijn tandarts heel erg goed en denken ook mee
Ik ben al jaren bang voor de tandarts. Vervelende ervaringen in het verleden en vervolgens weinig begrip meegemaakt, maar bij Tandarts Faik en de anderen in de TZC-praktijk is het bijna prettig om naar de tandarts te gaan. Ik ben inmiddels al een paar jaar verhuisd, maar reis graag een stukje extra om bij deze tandarts te kunnen blijven.
Altijd worden wij goed geholpen. De tandarts en mondhygiëniste denken met je mee en geven je goede tips voor het onderhouden van het gebit. Ze zijn ook helder in hun communicatie bij beginnende gaatjes en vervolgafspraken.
Vriendelijk personeel en worden altijd goed op tijd geholpen
Ik ga 2 x per jaar en krijg goede adviezen en zij maakt mijn gebit goed schoon. Kritische noot: je kan niet digitaal een afspraak maken of verzetten en de praktijk is telefonisch nauwelijks bereikbaar.
Het is een hele goede tandartsen praktijk. Vriendelijke mensen , Absoluut geen klachten .
Altijd vriendelijk en een goede halfjaarlijkse controle behandeling, door zowel de mondhygiënist en tandarts.
Ik heb een zeer vakkundige tandarts, die mij geduldig en vriendelijk helpt
Samen bespreken wat ik zou moeten doen
Altijd duidelijk wat er aan de hand is en wat de behandeling is. Afspraken gaan heel goed op tijd.
Bekende gezichten, voelt vertrouwd.
van hetzelfde
Mijn ervaring is dat de tandartsen de tijd nemen om je goed en rustig behandelen. Ze leggen alles goed uit en nemen je serieus ook als je "bang" bent voor de tandarts.
Snel en tijdig conform afspraak geholpen. Vriendelijk personeel
Geen enkel minpunt te melden
Prima tandarts met verstand van zaken
Altijd met grote paniek naar de tandarts. Nu vind ik het nog niet fijn maar de paniek is weg tandarts verteld het rustig en kalm wat hij gaat doen en ik ben al zover dat ik geen verdoving met gaatjes vullen heb. Heel erg blij met jullie, als ik een cijfer mag geven een dikke 10++++
Vriendelijke geholpen .
En nog semi gezellig ook. Niet mijn liefhebberij, maar zeer acceptabel;
Gauw klaar
Ervaring met zowel mondhygiënist als tansarts als steeds bevredigend.
Lemelerberg 9
2402 ZN Alphen aan den rijn