Als wij een afspraak hebben worden we altijd goed en vriendelijk geholpen. Werken goed op tijd. Leggen goed uit wat er moet gebeuren en stellen dan een behandelplan voor en wat de kosten evt zijn.
Tandarts Faik is zeer zorgvuldig, in behandeling en klantcontact
Korte wachttijden prettige mensen die helpen.
Ik heb geregeld meegemaakt dat, vooral wanneer iedereen 's ochtends opstart, dat er wat irritaties zijn bij een assistente. Of dat de mondhygiëniste wat gehaast binnenkomt. Ik voel me daar nooit zo goed bij. De persoon zit dan in m'n mond en ik wil graag dat iemand de tijd en rust heeft om aan mijn gebit te werken.
Word meteen doorverwezen naar de mondhygiënist, terwijl de assistent precies hetzelfde doet qua werkzaamheden. 4 jaar lang niet gekomen voor een controle puur omdat ik weet dat ik doorverwezen ga worden.
altijd netjes vriendelijke behandeld,altijd goed een op tijd geïnformeerd ower behandeling,het praktijk regel alles richting verzekering. Dus mijn ervaring is het praktijk samen met medewerkers zijn helemaal TOP .Ik ben echt tevreden.
Een afspraak maken is snel gedaan. Een rustige, aardige tandarts, die de tijd neemt voor je en vraagt of je klachten hebt en goed notitie neemt van je gebit. Ook zijn de tandarts en assistente deskundig en empathisch.
Prima behandeling zoals gebruikelijk; ik wens ieder mens zo'n team toe!
vertrouwd, rustig en ze geven je een ontspannen gevoel. er zit ook rust tijdens werk en patiënt, geven aan wat ze gaan doen voor en tijdens behandeling.
Tandarts luistert nauwelijks naar wat we zeggen, doet machinaal zijn ding en op naar de volgende patient. Dit is niet hoe ik graag als tandarts patient behandeld wil worden.
Vriendelijke en klantvriendelijkheid
Was aardig en professionele mensen
Tandarts is rustig. Legt goed uit wat er gaat gebeuren. Luistert goed naar wensen van patiënt om iets te doen of niet.
Vriendelijk hygiënisch professioneel. Stoelen in wachtkamer zouden comfortabeler kunnen maar is maar een minor detail.
Goede duidelijke antwoorden op de gestelde vragen
Met mijn regelmatig bezoek ,controle, adviezen en eventueel behandeling blijft mijn gebit in orde, daar ben ik zeer tevreden over.
Ik word altijd correct behandeld op het persoonlijke vlak. Ik ben geen deskundige, maar heb er vertrouwen in, dat ik altijd, medisch gezien, op de juiste manier behandeld ben,
Ik ga al heel wat jaren naar deze tandarts en ze zijn altijd aardig en wordt goed geholpen!
Vriendelijk en professioneel
Heb een fijne tandarts
Ik voel me na een operatie in de mond (en bestraling) rond het tandartsbezoek kwetsbaar. Maar men gaat er heel goed mee om. Ik voel me tijdens de behandeling veilig en krijg goede adviezen.
Altijd goed geholpen en ik voel mij veilig met de behandelingen
Lemelerberg 9
2402 ZN Alphen aan den rijn