Super lief . Nemen de tijd voor je . Leggen uit wat ze gaan doen. Geduldig. Ook super lief naar kinderen .
Mooi op tijd geholpen en goed voorbereid wat er ging gebeuren. Zeer netjes behandeld en tevreden met het resultaat.
Goede zorg houdt in dat er kwaliteit eordt geleverd; klantvriendelijk en goede service.
Super tevreden
Goede behandeling en netjes te woord gestaan en alles is keurig uitgelegd
Ga zo door
Snelle oplossing en actie op mijn probleem. Kon snel worden geholpen,
Prima tandarts.
Snel en pijnloos. Fijne vakkundige tandarts
Prettige behandeling, fijne mondhygiënist, top tandarts, prima ontvangst.
Een week ervoor was ik zeer gespannen, maar al tijdens de behandeling dacht ik waar heb ik me eigenlijk druk overgemaakt
Heel prettig, er wordt met je meegedacht.
Prima tandarts. Wel jammer dat het toilet afgesloten is. Heen-en terugreis totaal 2 uur dus prettig om gebruik van toilet te kunnen maken!! Wachtruimte is wel zeer karig ingericht. Geen lectuur aanwezig.
Met drie personen binnen 10 minuten weer buiten, knap staaltje werk
Iedereen in de praktijk is vriendelijk en toegankelijk. Er heerst een prettige sfeer. De tandarts en mondhygienist zijn deskundig en voeren hun behandeling zorgvuldig uit. Als er bijzondere behandelingen nodig zijn, doen ze dat in overleg. Als er met spoed iets moet gebeuren, probeert de tandarts daar tijd voor te maken.
Iedereen is vriendelijk, en behulpzaam
Ik ben blij met mij dokter
Een gaatje vullen in kies of tand gaat wel goed. Maar voor een stukje wat van een tand afbrak moest ik vier keer terug omdat die vulling er al snel afwas.
Als angst patiënt keek ik erg tegen dit 1e bezoek op; onterecht! Zowel tandarts als tandtechnicus waren begripvol, respectvol, kundig en duidelijk.
Ik ben heel te vreden
Vriendelijke mensen, deskundig personeel.
Behandeling op afgesproken tijd, goede informatie over wat er moet worden gedaan. Rustige manier van werken.
Aardige mensen, ook achter de receptie. Ik was erzelf voor de tandtechnieker. Hele aardige man en goed advies.
Lemelerberg 9
2402 ZN Alphen aan den rijn