Het was goed.
fijn, vriendelijk praktijk/personeel.
Vriendelijk, goede service
Prettige manier om afspraak te maken, tijdige waarschuwing bij liftstoring. De behandeling en voorlichting tijdens tandhygiënische en daarna tandheelkundige hulp waren duidelijk en deskundig.
Een kies extractie werd als de enige en dus beste oplossing gepresenteerd. Hierbij werd te weinig duidelijk of er werkelijk geen alternatieven zijn. Ook niet of de e xtractie mogelijk gevolgen heeft voor de kaak. Ook leek het slsof ik hierbij zelf geen inspraak heb. Nu ben ik assertief genoeg om het niet door te laten gaan als ik twijfels heb. Maar dit geldt mogelijk niet of minder voor andere patiënten
aardige tandarts, aardige assistentes, doen hun werk goed.
Vriendelijk.
Ok
Ik ben al mijn hele leven best bang voor de tandarts. Bij TZC is iedereen geduldig, vriendelijk, duidelijk en begripvol. Ze stralen echt uit dat ze er voor ons, de patiënt, zijn. Ik ga binnenkort verhuizen maar blijf heel graag bij Tandarts Faik en mondhygiëniste Alan. Daar heb ik een ritje wel voor over.
Doen hun best om je goed te helpen
Prettig
Fantastisch geholpen
0.1
Vriendelijk personeel en een fantastische tandarts. Denken gericht mee als het om een prothese.
Goed overleg over wat er gaat gebeuren
Korte wachttijden goede bereikbaarheid en behandeling.
bij binnenkomst gerust gesteld, na de controle wat te doen
Spannend wel mijn eerst behandeling bij mondhygiënist en tandarts na mijn hersenbloeding. Maar het ging goed ondanks wennen ook aan nieuwe mondhygiënist. Goede uitleg ook van tandarts over stand van zaken.
IK WERD OP TIJD GEHOLPEN, SCHONE OMGEVING EN EEN VRIENDELIJKE MONDHYGIENISTE
Alles is volgens afspraak uitgevoerd
Rustige ontvangst en uitleg bij elke handeling
Ik heb vertrouwen in het team en je wordt uiterst plezierig geholpen.
Middels deze patiëntenenquête zouden we graag uw ervaring vernemen. Een beoordeling is snel gegeven en daarmee draagt u bij aan het visitekaartje van de praktijk.