Ik kom hier al jaren en heb zeer goede ervaringen. Ben zeer tevreden, altijd goede uitleg wat er gedaan moet worden.
er wordt goed geluisterd, objectief advies gegeven. Ik kreeg de tijd om na te denken over een behandeling en werd daarna deskundig geholpen. Fijne tandartsen en assistenten.
Netjes werk goed advies Top tandarts !
Slecht bereikbaar per telefoon.
Fijne tandarts, goede info tijdens behandeling
Vakkundige en vriendelijke tandarts. Voordeel van een groepspraktijk: je hebt altijd vervangers binnen de eigen praktijk zodat je niet buiten kantooruren naar het OLVG o.i.d. moet.
Zie boven
Ben onder behandeling bij Kristel en vanaf het eerste moment absoluut fantastisch !! Een dikke 10 Jan van der wal
Vervangen van 2 kiezen door kronen prima verlopen. Ik hoop er weer een hele tijd mee te kunnen doen.
Goed en vriendelijk geholpen. Altijd duidelijk en meedenkend.
Mijn ervaring is zeer goed, ik heb eigenlijk niets te klagen erover. Had wel meer service verwacht, wanneer de tandarts de tanden bekijken, ik bedoel hiermee, dat ook schoongemaakt wordt en waar nodig verzorgd, i.p.v. verwijzen naar een Mondhygiënist. Want nu wordt alleen betaald voor kijken en een leuke gesprek. Bij mijn vorige tandarts betaalde ik hetzelfde prijs en krijg dat gewoon bij. De reden dat ik bij jullie bent is vanwege verhuizing en omdat mijn hele familie ook bij jullie zijn. Desondanks mijn wensen, prima praktijk, schoon, leuke medewerkers en goede sfeer in zijn algeheel.
Mijn ervaring is dat jullie altijd vriendelijk zijn en duidelijk uitleg geven over wat jullie gaan doen. Ook wordt de regie bij de patiënt gelegd door aan te geven dat je je hand kunt opsteken als je even wilt stoppen. Dat neemt angst eeg
Veel pijn gehad aan een kies. Kon dezelfde dag nog langs voor een wortelkanaalbehandeling, en sindsdien weer pijnvrij! Top tandarts en assistente.
geen opmerkingen
Nooit meer een ander!
Ondanks mijn enorme angst weer ontzettend goed geholpen. Gewoon verschrikkelijk goede praktijk met goede mensen. Marcel is top.
Al jaren patiënt. Gewoon top. Goede service, afspraken worden nagekomen, alert en vriendelijk. Goed advies en men neemt de tijd.
Naar deze tandarts ga ik al jaren. Zelf kies ik voor een combinatie-behandeling (gebitsreiniging+tandarts). Professioneel gereinigd en advies kun je hier verwachten. Heb wel eens een afspraak moeten verplaatsen omdat ik niet kon (en heb dit min 24 uur vantevoren laten weten) dit wordt keurig opgelost en nieuwe afspraak gemaakt!
Prima geholpen
Rustige, vriendelijke professionals.
Tandarts werkt keurig op tijd, wat ik erg belangrijk vindt. Behandelingen en behandelplannen worden goed uitgelegd. Over de behandelingen alleen maar lof. Wij zijn sinds vele jaren klant bij deze praktijk.
Fijn om een tandarts te hebben die luistert als je een tandarts bezoek niet zo fijn vindt. Ik ben erg op m’n gemak gesteld en duidelijk geïnformeerd tijdens de behandeling.
Prima ervaring, echter een lange behandeling en dit is helaas niet helemaal zonder pijn verlopen. Ook de napijn was aanwezig.
Beste Marcel Helaas is de kies die je het laatst hebt behandeld weer terug bij af. Er zit nog steeds een gaatje en voel koud en warm en bij poetsen dat het niet in orde is. Het is dat ik dit bericht je krijg maar anders was ik ook in de pen geklommen. Groeten S Brevé
Asserring 188
1187 KL Amstelveen