Deskundige Tandartsen , helaas is bij de laatste vulling van mijn kies de kies gescheurd.
Marcel kundig en bekwaam en heel Prettig, goede uitleg
Vroeger was ik bang bij de tandarts. Kristel en de mondhygiëniste,daarbij hé geen angst. Verdoven en ook zeer kundig.
Onze tandarts Juliette is enorm kundig, stelt ons altijd op het gemak en is ontzettend vriendelijk en attent. Dit geldt tevens voor de assistentes. Waar ik ooit enorme angsten uitstond naar de tandarts te gaan is het nu elke keer een positieve ervaring ongeacht welke behandeling het is.
Vriendelijk en betrokken personeel Zeer professioneel Heldere uitleg Goede nazorg
Alleen maar positief
Snel geholpen op een hele fijne manier. Wat ik misschien nog wel het meest waardeer is dat ze de tijd voor nemen
We zijn al enkele jaren geleden overgestapt naar deze praktijk. Het bevalt ons alle drie erg goed.
Fantastisch team!! Altijd top kwaliteit!!
Tandarts uitstekend, mondhygienist minder.
Zeer professioneel, aardig personeel.
Snel geholpen. Hele fijne sfeer. Mega enthousiast jong team en enorm gast vrij. Voelt niet alsof je naar de tandarts gaat
Whether it is answering phone appointments, or normal checking and treatment, the staff are very enthusiastic and professional.
Ik ben erg tevreden met tandartspraktijk. Alle medewerkers zijn aardig en attent. In moeilijke situatie, bijvoorbeeld met tandpijn kunnen ze altijd een tijd voor de afspraak vinden. In de praktijk staat de modern apparatuur en tandartsen gebruiken modern materiaal en technologie.
Mijn ervaringen met deze Tandheelkunde Praktijk zijn tot op heden zonder meer altijd positief!
Ik kom al jaren bij deze praktijk. Er werken goed opgeleide tandartsen en mondhygienisten. Ik moet helaas aan een beugel en dit traject is met zorg en aandacht begeleid.
Het gaat altijd lekker snel en vlot.
Prima behandeling
Het was een zeer lang traject met veel pijn. Deze pijn was met name na de kaakchirurgische ingrepen.
NA
Muziek in de wachtruimte mag van mij uit.
Dina legt alles netjes uit en probeert zo min mogelijk pijn te veroorzaken.
Weinig mensen vinden de tandarts leuk, ik in elk geval niet. Hoe fijn is het dat Juliette samen met de assistente zorgen voor een ontspannen en ook duidelijke uitleg. Bij alles vertelde ze wat ze ging doen en bij alles mocht ik blijven aangeven hoe het ging. Ook de keuze qua kroon werd met mij afgestemd. De tandarts zal nooit mijn favoriet zijn maar deze tandarts en tandarts praktijk maakt het voor mij absoluut acceptabel. Daarnaast zijn ze uiteraard ook super deskundig!
Kundige, fijne en vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten. Ook erg goed met kinderen, ze nemen echt de tijd hiervoor.
Top en nooit klachten
Asserring 188