Al jaren lang is deze praktijk goed georganiseerd, het personeel deskundig en vriendelijk.
De behandelingen door tandartsen en assistentes ervaar ik al jaren als zeer deskundig en ook zeer vriendelijk met ook humor.
Vriendelijke en vakkundige behandeling.
Vriendelijke en vakkundige behandeling.
Al jaren uitstekende ervaring, goede en terzake behandelingen, aardige en artsen met een luisterend oor! Nemen tijd voor patiënt, en werken rustig!! Kortom kom hier graag!!
Fijne, professionele praktijk. ik voel me gehoord en goed geholpen.
Tandarts erg kundig en iedereen die er werkt vriendelijk. Prettige sfeer in de praktijk.
Ik ben bestraald voor keelkanker, sindsdien is mijn gebit verschrikkelijk. Brokkelt af, scherpe randen en heel droog. Gevolg is dat mijn mond heel gevoelig en pijnlijk is geworden. Mijn tandarts doet zo haar best om het zo comfortabel mogelijk te maken voor mij. Dat betekent wel dat het werken aan mijn gebit voor haar veel lastiger wordt. Toch blijft ze iedere keer weer haar best doen om het voor mij draaglijk te maken. De vaseline staat ook altijd klaar voor mijn vreselijk droge lippen. Denk dat er weinig tandartsen zijn die zo veel geduld hebben.
Hele fijne tandartspraktijk! Word er door iedereen altijd fijn geholpen en voel mij daardoor gerustgesteld (tandarts-angst). Ze zijn ook allemaal even kundig en ervaren.
Goede praktijk, over het algemeen vriendelijk personeel. Laatste behandeling echter niet heel erg tevreden over de bejegening. Wellicht had ze haar dag niet, dat kan uiteraard. Maar heb er een nare nasmaak aan overgehouden. Eindresultaat overigens prima (gebit technisch).
Voor zover naar de tandarts gaan een feestje kan zijn maakt Marcel dit er zeker van.
Heel erg goede vakmanschap en vriendelijke toenadering, ga zo door …
Mijn gebit wordt altijd goed gecontroleerd. Combinatie afspraken zijn ook mogelijk. Ik ben zeer tevreden over deze tandarts.
wat opvalt zijn de gemaakte fotos bij iedere afspraak en het doorverwijzen naar de mondhygeniste
Nemen de tijd voor je. Leggen goed uit wat ze gaan doen en stellen je gerust
Dit is de beste tandartspraktijk die ik tot nu toe heb gehad. Zeer kundig personeel, behandelingen worden goed uitgevoerd, ik voel me altijd echt gehoord, er wordt goed geluisterd naar je wensen en het advies is uitgebreid en weloverwogen. Kortom, ga zo door!
Ik was samen met mijn twee kinderen. Er werd erg veel tijd en aandacht aan hen besteed zodat zij het leuk en niet spannend hoefden te vinden. Erg lief, jong en betrokken personeel.
Ik heb dankzij Marcel en zijn team weer een mooi gebit. Ik ben er heel blij mee!
Asserring 188
1187 KL Amstelveen