Mooie moderne praktijk met vriendelijke medewerkers. Er wordt zeer professioneel en met veel toewijding voor je gebit gezorgd.
Al jarenlang zeer tevreden en altijd slimme en goede oplossingen bij problemen.
Marcel is een tandarts die goed naar zijn patiënten luistert en samen naar een oplossing zoekt voor het gebit probleem. Praktijk is erg druk dus als er in afspraken gewijzigd moet worden is het lastig. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en patientgericht
Ik word goed behandeld en geen pijn en dank u wel
Inmiddels kroon en implantaat geplaatst, dit is zeer vakkundig uitgevoerd.
Voel mij op mijn gemak.
Al jaren mijn praktijk. Altijd duidelijk, geen haast, kundige tandartsen, vriendelijke communicatie. Ga zo door!
De behandelingen door tandartsen en assistentes ervaar ik al jaren als zeer deskundig en ook zeer vriendelijk met ook humor.
Zeer patiëntvriendelijk
Zeer patiëntvriendelijk
Wordt hier al jaren goed geholpen en krijg antwoorden op al mijn vragen
Wordt hier al jaren goed geholpen en krijg antwoorden op al mijn vragen
Vond het heel spannend om ooit over te stappen, zeker omdat ik nogal een slecht gebit had. Met jullie tips en ondersteuning is mijn angst helemaal weg.
Asserring 188
1187 KL Amstelveen