Netjes, vlot en op afgesproken tijd geholpen. Uitleg tijdens behandeling.
Vriendelijk, deskundig
Zeer netjes geholpen alles goed uitgelegd. Ze is zeer bekwaam
Assistent goed, was in eerste instantie erg kort af. Maar was op het eind wat aardiger. Wat wel jammer is dat de afspraak 10 later was.
Maar.......ik ben nog niet klaar met de behandeling
Ervaring met Miranda zeer goed verlopen, contact tandarts wat summier.
gebit gereinigd niet na gespoeld of gepolijst. Prothese niet afgespoeld kon het zo in mijn vieze mond doen. ik hoop dat nooit meer gebeurt.
De tandarts had zich niet goed ingelezen in mijn dossier ivm een operatie. Verder goed behandeld. Maar de tandarts ook onzeker over de nieuwe spalk. Deze wordt pas over 3 weken geplaatst ivm het coronavirus en zij wist niet te vertellen of ik zolang zonder spalkje kan. Ik moet het zelf maar in de gaten houden en als het niet goed gaat weet zij eigenlijk ook geen oplossing
Periodieke controle mondhygiëniste/tandarts. Keurig behandeld.
Goed geholpen, door vriendelijk personeel. Niets te klagen.
Uitstekend geholpen. Men is vriendelijk en geeft goede voorlichting omtrent behandeling. Vanwege de niet Nederlands naam weet ik niet welke tandarts de controle heeft uitgevoerd. Dit zal wel aan mij liggen.
Prima ervaring echter jammer dat zonder dit tevoren te overleggen 2 minderjarige kinderen 11,13 zonder dit te weten en zonder toestemming van de ouders te vragen meegenomen werden naar een andere aparte behandelkamer. Een gezin van 5 personen over 3 kamers was niet prettig. Ik ben alsnog naar mijn dochters gegaan,mede op tip van de tandarts. Wel zo prettig om hun bijzonderheden toe te lichten.
Klant vriendelijk
Op Tijd (!). Volledig, dus vertrouwenwekkend geïnformeerd. Onze keuze daarna nog samengevat. Die klopte. Alles oké.
Het is jammer,dat Amanda weg is,maar de mondhygiënische was erg aardig en het was een prettige ontmoeting met haar
goed en vlot en duidelijk geholpen
Vandaag twee verstandskiezen laten trekken en heel goed geholpen, de tandarts vertelde me wat ik kon verwachten en heeft me tijdens het trekken meerdere malen gevraagd of het nog ging.
Eigenlijk had ik bij de afspraak gevraagd om Jolien. Ik trof nu een andere tandarts, voor mij geen probleem
Tandarts Paula legt keurig uit wat ze doet en waarom.
Koningin Julianaweg 40
3241 XC Middelharnis