Vertrouwt, geen problemen.
Karin is altijd vriendelijk en geeft nog tips
Goede ervaring.
Ik als bangewezel voor tandartsen.. Nergens voor nodig bij Mondzorg Dogterom. Vertelt wat er gedaan gaat worden, en niet onbelangrijk echt pijnloos Echt een aanrader!
NVT
Ondanks dat alle tandartsen die ik in de afgelopen jaren heb gehad prima waren weet ik nou nooit wie ik voor mijn neus heb staan. Er wordt nooit gezegd met wie je een afspraak hebt en tijdens de behandeling stellen ze zich dan ook niet voor of dragen geen naamplaatje.
Zeer netjes en snel geholpen. mooie praktijk
Ik was 5 jaar niet naar de tandarts geweest. Wegens privé omstandigheden. Bij dogtrom werd ik vriendelijk ontvangen, alles werd goed uitgelegd en ik ben super geholpen.
Caroline stelt je op je gemak, en vraagt regelmatig of t gaat tijdens de behandeling, ik ben zeer tevreden ove.r haar
Tis gewoon gezellig om naar de tandarts te gaan
Goede professionele behandeling.
Een bijzonder goede praktijk met alle disciplines die nodig zijn. Zeer vakkundige artsen en medewerkers. Vriendelijk en voorkomend. Ook bij klachten na behandeling wordt er adequaat opgetreden en worden eventuele onvolkomenheden onmiddellijk opgelost.
Er word duidelijk gezegd wat er gedaan word. Erg prettig als je geen fan van tandarts in algemeen bent!
Prettig om naar de tandarts te gaan. Iedereen vriendelijk en netjes en er word goed met de regels kom gegaan
Prima ervaring, goed geholpen en alles op tijd volgens afspraak. Personeel erg vriendelijk!
Altijd vriendelijk en correct
Prima geholpen
Ik ben best bang voor behandeling, maar jullie hebben met heel lief behandeld en gerustgesteld
Ik kwam om mijn gebit schoon te laten maken en na te laten kijken door de tandarts. Dat is prima en professioneel gedaan.
Baliemedewerker super vriendelijk, assistente en tandarts erg lief voor mijn 3 jarige dochter en verder goed geholpen.
Zoals eerder aangegeven vind ik het fijn een vaste tandarts (of assistente) te hebben i.p.v. elke keer iemand anders, het zou fijn zijn als dit mogelijk zou zijn.
Het geheel is een goed gesmeerd team, dat prima op elkaar ingesteld is (dat is MIJN persoonlijke ervaring ! Het kan natuurlijk voor anderen anders zijn !?)
Vriendelijke medewerkers en goed geholpen.
Prettige vriendelijke ontvangst, kundige en nauwkeurige uitleg en begeleiding geven mij een zeer goede eerste indruk, van zowel medisch, paramedisch als niet medisch personeel. Alles komt zeer goed georganiseerd over. Communicatie verloopt uitstekend, zowel verbaal als per email, er wordt een goed plan voorgesteld met daarbij het kostenplaatje.
Koningin Julianaweg 40
3241 XC Middelharnis