Als prettig
Ik ben tevreden, als ik wat heb met mijn implantaten of steggen of prothese dan kan ik gelijk komen en wordt er goed aandacht aan besteed !
Vriendelijke mensen, denken mee over de behandeling en voeren die zo correct mogelijk uit.
Prettige sfeer, meedenkend met wat ik aan geef. Had nog iets meer toelichting bij gemogen
Vond het fijn om weer een tandarts te hebben die de wel goed te verstaan was. Had de laatste jaren vaak een tandarts die de taal niet goed machtig was en daardoor niet altijd even makkelijk te begrijpen was
Moet meer als een half uur rijden voor 1 min in de tandarts stoel. Waarom kan er dan niet gelijk gebidsreiniging worden gedaan
Al jaren woonachtig in Rotterdam kom ik nog steeds graag naar Middelharnis, omdat het wat mij betreft niet beter kan. Vriendelijke ontvangst, korte wachttijden en altijd prettige en zeer deskundige behandeling.
Op tijd, met voormelding. Behandeling volgens verwachting.
Goede behandeling
Prettig
Een afgebroken stukje van een tand is snel en vakkundig hersteld. Er bleek nog een gaatje onder te zitten ook.
Prima behandeling, aandacht en professionaliteit.
De behandelingen zijn prima maar het altijd min 25 te laat aan de beurt zijn en de laconieke en zelfs enigszins arrogante houding van de baliemedewerkers hierover doen mij besluiten om een andere tandarts te zoeken
Kundige tandartsen, vriendelijk personeel 1x 40 min moeten wachten met kinderen op de kindertandarts en laatst voor mezelf 30 min. Laatste keer werd excuses gemaakt, keer ervoor werd helemaal niets gezegd zelfs.
Prima behandeld. Alleen beetje info of alles ok is en de info over wat er niet goed is.
Vriendelijk en mondverzorging goed uitgevoerd
Door een val heb ik mijn voortand en wortel gebroken en ben door mijn eigen tandarts doorverwezen naar mondzorg dogterom voor een implantaat. Zag er VRESELIJK tegen op...maar hoe je daar opgevangen, gerustgesteld wordt en duidelijke uitleg krijgt heeft mij heel erg geholpen en uiteindelijk is het me heel erg meegevallen, maar dat komt ECHT door de begeleiding van de implantoloog, de assistente en de balie medewerkster waar ik mee te maken heb gehad. De laatste controle was door een mondhygiënist, ook zij was heel correct en duidelijk in de uitleg.
Altijd een schoon gevoel als het gedaan is.
Aardige vakbekwame receptioniste, korte wachttijd, vervolgens prima behandeling bij mondhygieniste en tandarts. Vervolgafspraak was snel gemaakt.
Zeer kundig personeel.
advies begrijpelijk en duidelijk
Professioneel en efficiënt georganiseerde praktijk met zeer vakkundige en vriendelijke tandartsen, preventie- en baliemedewerkers.
Het voelde fijn,ik voelde me rustig worden. Ben toch altijd wel een zenuwachtig om te gaan.
Koningin Julianaweg 40
3241 XC Middelharnis