Behandeling en bejegening van de tandarts was uitstekend. Aangenaam en professioneel. Behandeling van de mondhygeniste was professioneel maar bejegening was niet aangenaam.
Netjes op tijd geholpen, vriendelijke dame en netjes behandeld.
Vriendelijke ontvangst en een prima behandeling
Ik vind de communicatie, de behandeling en benadering van alle medewerkers erg prettig en professioneel
Zowel de tandartsen als mondhygiëniste nemen je serieus en geven je een zeer adequate behandeling. Ik ben heel tevreden!!!!
Zeer professioneel. Er wordt goed uitgelegd wat er er gedaan gaat worden, tussentijds wordt netjes gevraagd of het nog gaat (behandeling kan soms een beetje pijnlijk zijn). Goede voorlichting hoe e.e.a. te voorkomen is en wat het beste werkt.
Een andere tandarts dan normaal . Ik was niet op de hoogte.
netjes geholpen, duidelijk stappenplan
Ik voelde me op mijn gemak en werd deskundig geholpen.Dit ging steeds met vragen gepaard, of het goed met mij ging en of ik anders mijn hand wilde opsteken. En uitleg bij de behandeling.
Deze keer echt naar tevredenheid geholpen. De laatste keren kreeg ik de indruk dat ze zochten om maar iets te behandelen. Dit de vorige x ook aangegeven. Vroeger als je geen klachten had was je snel klaar. Maar ik kreeg de indruk dat er altijd wel wat was om aan te pakken.. Nu kwam er een tandarts controleren, heel rustig bekeek hij je gebit, kon niets ontdekken, alleen tandsteen verwijderen en klaar. Top!
In een ontspannen sfeer werd ik behandeld. De airflow behandeling door de mondhygieniste vind ik heel prettig en het resultaat is geweldig.
Heel goed
Goed.
Goede uitleg en verzorging.
Wordt netjes geholpen
Behandeling is correct uitgevoerd. Begeleiding was vriendelijk.
Aardig, persoonlijk en kundig persoon. Ze namen uitgebreid de tijd en hebben alle vragen beantwoord.
Open houding, heel kundig en vriendelijk.
Al jaren niet naar de tandarts geweest door angst voor de tandartsen uit het verleden, dit duidelijk aangegeven bij de afspraak ook bij de tandarts. Hier is goed mee omgesprongen waardoor ik me zeer op mijn gemak voelde en zonder paniek aanval mijn behandelingen heb ondergaan. Tandarts Luna is erg rustig en geduldig. Geeft duidelijk aan wat ze gaat doen en probeert je op je gemak te stellen. Ze is vakkundig en gaat professioneel te werk. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en dat mag gezegd worden! :)
Goed geholpen. Legt uit wat ze gaan doen
professionele zorgverlening door vakkundige medewerkers het laatst behandeld door Valerie Bliek die echter niet op onderstaand lijstje staat vermeld
Implantaten geplaatst met daarop een brug.super resultaat.
Correct e n op een prettige wijze
Koningin Julianaweg 40
3241 XC Middelharnis