Er wordt goed en helder gecommuniceerd en alles wordt vlot en naar behoren afgehandeld.
Geen opmerkingen, was gewoon goed.
Goede uitleg, rustige bijna pijnloze behandeling,
Zeer kundig en rustige tandarts, weet waar ze over praten, kundig en zorgzaam personeel
Heb geantwoord. Vind deze vraag te dwingend
Ik ben super goed geholpen tot nu toe. De laatste keer door Marissa.
Vriendelijke tandarts, mooie praktijk. Goed bereikbaar.
Zag er best tegen op, maar viel reuze mee.
Ik voel mij op mijn gemak, het is vertrouwelijk, en er wordt naar me geluisterd.
Deze keer goede duidelijke informatie over de mogelijkheden en toekomst verwachting
Goed geholpen
zie bovenstaande. De Stoelen in de wachtkamer stonden weer tegen elkaar aan. Heb ik niet als prettig ervaren. Hoeft geen andere halve meter maar iets uit mekaar is wel prettig
Bij binnen komst werd er al gelijk verteld dat het iets zou uitlopen. Geen bezwaar want dit is bij elke tandarts het geval. Maar het uitlopen viel reuze mee. Vriendelijk behandeld in de tandartsstoel door de mondhygiëniste (kan alleen niet veel terug zeggen met een mond open :-)). Even tussen door kwam de tandarts ook een kijkje brengen aan mijn gebit. 2 vliegen in 1 klap! Met een frisse mond en glimlach (alles was weer prima) terug naar huis gereden. Nu is het weer een half jaar wachten tot de volgende controle.
Ik ben zeer prettig en vakkundig geholpen en zal haar aanbevelen bij anderen.
Ik zou graag mijn eigen tandarts mevrouw Dogterom hebben in plaats van regelmatig een andere tandarts.
Werken goed samen en zijn vriendelijk.
Mijn waardering voor hoge kwaliteit van preventie binnen uw praktijk.
Ik ben na 4 jaar weer terug bij mijn in tandarts omdat ik geen vertrouwen meer heb met de behandelingen hier in het Westland
een goede behanding zeer goed geholpen. bekwamen met mensen
Altijd een luisterend oor voor de patiënt doet wat het moet doen!!!
Uiterst correcte behandeling, vriendelijke medewerkster
Deze keer een fijne ervaring met assistente . Rustige benadering.goed luisterend Er is een vraag in deze enquête of ik weet wie mij als laaste behandeld heeft. Ondanks naamplaatje..je gaat de stoel in en je ziet dat dan niet. Dus geen idee wie het was
Snel en deskundig geholpen.
Bij Mondzorg Dogterom ben ik door zeer deskundige specialisten behandeld met liefde voor het vak. Iedereen is vriendelijk en vrolijk in deze schitterende praktijk. Zelfs bij een onverwacht probleempje, wordt je direct geholpen. Alle lof voor iedereen.
Fijn maar ik moet beter poetsen
Koningin Julianaweg 40
3241 XC Middelharnis