Ik heb een volledige kunstgebit met inplantaat .ik ben nu inmiddels met een tweede gebit bezig via tandarts dogterom
Voor de 1ste x een implantaat laten zetten en je werd echt op je gemak gesteld. Ze vertellen ook precies wat ze gaan doen. Het zijn echt vakmensen
Ik ben op een professionele en zeer vriendelijke manier geholpen.
Fijne praktijk waar je snel en vakkundig geholpen wordt. Wat ik voor ons en zeker voor onze kinderen heel goed vind is dat er veel aandacht is voor het voorkomen van gebitsproblemen. De laatste keer liep mijn afspraak 45 minuten uit, maar dit is nog nooit eerder gebeurd en ervaar ik dan niet als storend. De tandarts nam daarna ook weer rustig de tijd voor mijn behandeling.
Super ervaring in een hele fijne praktijk!
De tandartsassistente was volgens mij nog in opleiding, maar deed het super. De behandeling was super snel klaar en goed gegaan. De tandarts was vriendelijk en rustig en begeleidde de assistente goed!
Alles is goed geregeld.
Wat ik helaas al jaren mis is een vaste tandarts. Mijn indruk is dat er veel wisselingen zijn in de praktijk. Daardoor lukt het niet om een vaste tandarts aan te houden. Dat vind ik jammer. Voor mij als patiënt is dat een belangrijk punt.
Ik ben zeer goed geholpen. Zeer zorgvuldige afwegingen gemaakt met zowel overleg met mijn ( verwijzende) tandarts en kaakchirurg alvorens de behandeling is uitgevoerd. Zeer professioneel en geeft groot vertrouwen.
Jaren lang met tevredenheid naar deze tandarts.
Prettig
Niks anders dan goede ervaringen met deze tandarts. Heb bij veel verschillende artsen bij deze praktijk gezeten en bij geen enkele een probleem. Meedenkend en kan altijd met ze in gesprek. Indien nodig proberen ze altijd plek tussendoor vrij te maken voor spoed of een nabehandeling.
Beste tandarts in Middelharnis en omstreken
In de wachtkamer hangt een foto met wereldleiders. Dat Donald Trump afgebeeld staat met een gekleurde stropdas ( en andere leiders in zwart-wit) , dat stoort mij. Deze man mag niet afgebeeld worden als de belangrijkste figuur in de wereld. Spreekt de praktijk hier een persoonlijke voorkeur uit? Verder ben ik zeer positief! Ook over de efficiëntie van afspraken maken.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg voor en tijdens de behandeling. Zo verdwijnt je angst voor de tandarts bijna.
Maar wat betrft schoonhouden een beetje doordrammerig ( maar ze heeft wel gelijk )
zonder tandsteen de deur uit
ik ben geholpen door een zeer vriendelijke tandarts.
Opnieuw goed en vriendelijk geholpen door zowel mondhygiënist als tandarts Kremer.
Toch een heel bedrag voor een half uurtje stoel. Ik was zeer verbaast, de eerste keer dat daar kwam, dat ik voor advies moest betalen. ⁸Maar kundig zijn ze zeker.
Goed geholpen en mijn dochter alles goed uitgelegd.. de assistent was heel lief.
voelde me op mijn gemak, goede uitleg ivm vragen. Er werd steeds gezegd wat er gedaan werd.
De tandarts is erg prettig, en legt alles goed uit. Er wordt ook aandacht aan routines gegeven en je krijgt er een fijn gevoel bij.
De tandarts die mij behandelde was vriendelijk en goed in contact. Tandarts luistert goed naar de wens van de cliënt. Degene die het gebit reinigde zei haast niks en gaf niet goed aan wat ze ging doen. Ze trok hard aan de mondhoeken wat pijnlijk was. Als iemand met angst voor de tandarts was dit geen fijne ervaring.
Veel tandartverloop waardoor je bij bijna elk bezoek een andere tandarts hebt. De laatste keer was prettig. De tandarts was vriendelijk en snel en had niet overal wat op aan te merken.
Koningin Julianaweg 40
3241 XC Middelharnis