Goed en vakkundig geholpen.
altijd lastig zeker met dat waterspuiten. er loopt altijd vocht in je keel dat bij mij altijd een gevoel van verstikking geeft.
Zie boven
Heel leuk en goed mijn mijn dochter van 6 overweg, legde alles op haar manier uit top!!! Zelf ook aangevraagd om naar jullie overtestappen
bij het schoonmaken van het gebit wordt nu een rode vloeistof gebruikt wat op het gebit gesmeerd wordt,ik vind dit gewoon smerig en ook nog eens nergens voor nodig om zulke troep in je mond te smeren, stop met zulke waarde loze uitvindingen!!!!!!!
Prettig en snel verlopen
Goede voorbereiding op de behandeling. Behandeling zelf verliep prima. Vakwerk!
Tijdens mijn behandeling stormde een collega, met een hoop kabaal, de behandel kamer binnen zonder te kloppen of zich te excuseren.
Tijd voor de patiënt en als wordt goed en duidelijk uitgelegd
heb altijd aantal dagen zere mond
Werd prima geholpen , kreeg heel snel een afspraak voor behandeling voor een afgebroken kroon.
Gewoon en zoals verwacht prima!
Ik ben voor controle geweest om mijn gebit te laten reinigen, normaal moet je naar boven maar aangezien ik geopereerd ben aan mijn voet was dat voor mij erg moeilijk. spontaan werd er voor mij een beneden locatie gezorgd. Uistekend
Gezellige en vriendelijke en rustige vrouw toppertje
De behandeling bij de mondhygieniste was prima, goede en grondige reiniging. Maar als persoon vond ik deze dame niet heel vriendelijk. Ze maakte niet echt tussendoor een leuk praatje; en vertelde ook niet wat ze aan het doen was. Ik heb wel eens betere ervaringen gehad bij deze praktijk.
ik ben zeer bang voor tandarts maar viel alles mee
zie boven
geduldig met goede uitleg en gezellig
Er is bijna geen wachttijd je wordt op de afgesproken tijd geholpen prima gedaan
Goede behandeling, goed uitgelegd en er werd rustig en met beleid gewerkt.
Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is de achtergrondmuziek in de wachtkamer en in de behandelruimte. Ik heb nu eenmaal een grote hekel aan muzikaal behang...
Prettig dat je jezelf aan kan melden op het scherm. Vriendelijk ontvangen door receptioniste. Deze week zowel bij de mondhygiëniste en tandarts geweest. Bij beiden zeer goed geholpen.
Snelle en vakkundige hulp erg blij mee
Voor wat ik nu kan melden is dat alles voorspoedig is gegaan. Verdoving werkt nog dus geen klachten.
Koningin Julianaweg 40
3241 XC Middelharnis