Leggen alles netjes uit, gaan niet zomaar te werk vertellen als er iets gaan doen.
Je wordt er met respect en een luisterend oor behandeld. Nog nooit iets negatiefs mee gemaakt. Kortom een aanrader.
Ik heb mn laatste afspraak afgezegd ivm griepklachten. Wil graag weer een nieuwe afspraak maken
Top Mensen
Deskundige behandeling. Helaas terug moeten gaan vanwege complicatie. Snel geholpen.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een uitstekende tandarts vind. Is altijd correct en levert prima zorg. Ik zou alleen graag de mogelijkheid hebben om niet naar de muziek te hoeven luisteren in de wachtkamer. Te veel prikkels.
ik word altijd prima geholpen. alleen die stoelen, erg oncomfortabel
Makkelijk, snel, pijnvrij, vriendelijk... alleen de stoel zou iets prettiger kunnen zijn voor de nek.
Al jaren patiënt en goede ervaring
Aangenaam en deskundig personeel
Kraanvogelstraat 2