Super tandarts en heel vriendelijk
Kundig en vriendelijk personeel
Fijne praktijk
Ik ben altijd bang voor de tandartsbezoeken. Zeker nu ik weer van tandarts heb moeten verhuizen omdat ikzelf ben verhuisd. Iemand had me tandarts Wemenbol aangeraden en wat ik erg prettig vond is de rustige benadering en de uitleg van wat hij ging doen. Ook de andere soort verdoving was prima te doen, ook al smaakt t erg smerig. Minder fijn vond ik de wisselingen tijdens de behandeling…. Ik zou t fijner hebben gevonden als er gewoon 1 iemand mij zou kunnen behandelen, niet voor elk onderdeel iemand anders. Dat gaf stress helaas.
Controles en behandelingen worden allemaal zorgvuldig en vakkundig (voor zover je dat als leek kunt beoordelen) uitgevoerd. Medewerkers zijn allemaal en altijd vriendelijk. I.g.v. acute zorgvraag (één keer voorgekomen) wordt snel ruimte gemaakt.
Vriendelijk
Ze nemen voor een heeeeel groot deel mijn angst weg. Deze angst heb ik vroeger opgelopen bij een tandarts die ik alleen kan beschrijven als beul.
Ik ben vanaf het begin patiënt bij Edgar Wermenbol en ik wordt altijd uitstekend behandeld
Ga met een glimlach de deur uit
Heel vakkundig
Ik ben tevreden
Altijd vriendelijk en vakkundig
er werd rustig de tijd genomen de tandarts nam mijn klacht serieus
Gewoon goed en vriendelijk
Heel vriendelijk en altyd met je meedenken
Erg goed. Ik ben sinds 2008 onder controle, zeer naar tevredenheid
Jullie hebben mij van mijn jarenlange angst af geholpen.
De behandeling is zeer rustig en met veel uitleg uitgevoerd.
Tandarts Wermenbol luistert naar zijn patiënten en handelt er ook naar. Bovendien is het fijn dat je elke keer dezelfde tandarts krijgt.
Had verwacht de controle door de tandarts zelf, dit liep anders. Werdt erdoor verrast.
Nvt
Ik vind de zorg en behandelingen van de Tandarts en medewerkers uitstekend,
Tevreden over de behandelingen. Een punt van aandacht vind ik het feit dat ze erg vaak kort van tevoren een afspraak willen afzeggen/verplaatsen. Dit kan een keer nodig zijn, maar niet 2x per jaar, jaar in jaar uit.
Vriendelijke, kundige tandarts met fijn personeel
Kraanvogelstraat 2
5912 XR Venlo