Je wordt niet alleen goed geholpen, maar je krijgt ook duidelijke uitleg wat er aan de hand is, waarom het nodig is er iets aan te doen, en keuzes wat er aan gedaan kan worden. Zo weet je wat er gaat gebeuren en waarom.
Fijne tandarts wordt er goed geholpen
Professioneel, kennis en kunde, vriendelijk, geduldig
Tandarts is vriendelijk en kundig, maar rekent te royaal tijd voor zijn werkzaamheden op de factuur, dus flink betalen. Verder wel prettig.
Vriendelijke,goede kwaliteit,behulpzaam.
De praktijk ziet er praktisch uit, ze zijn hygiënisch, heel patient vriendelijk en altijd duidelijk aan je vragen hebt. Heel tevreden!
vakbekwaam, rustig en meedenkend
gemoedelijke sfeer - geen stress - vriedelijke mensen - en een gemakkelijk te benaderende diktwr,
dus dat is goed voor 4 sterren
Positief, ontspannen sfeer. Heldere communicatie en men neemt de tijd voor mij.
Erg vriendelijk, korte wachttijden, afspraken nakomen, wordt naar de patiënt geluisterd. Er wordt ieder keer uitgelegd hoe en met wat je je tanden moet poetsen en daardoor voel je je bijna een klein kind. De laatste behandeling ( mondhygiëne) duurde 50 min en dat is echt veel te lang ! 30 minuten is lang genoeg om je mond open te houden.
Zijn wel snel met foto maken , het liefs ieder jaar. Alleen doen indien er iets zeurt en niet er zou wel eens……..
Korte wachttijden, het loopt gesmeerd met 2 tandartsstoelen, waardoor de mondhygiëniste ook bij dezelfde afspraak kan aansluiten. Op dit moment worden controles ook soms door mondhygiëniste gedaan. Dit mag tegenwoordig, dus voor mij geen enkel probleem. Ik heb nog geen speciale dingen meegemaakt met mijn tanden, aangezien je er dan meestal pas echt achter hoe goed de kwaliteit is van de zorg. Maar tot nu toe ben ik zeer tevreden
Nette mensen in de omgang
Positief.
Met de tandartsen goede omgang, altijd vriendelijk. De tandarts werkt ook op een manier die voor mij ook fijn is
Top. Goede en vertrouwde tandartspraktijk. Een aanrader voor iedereen. Ik ben zeer tevree.
Vriendelijk personeel, goed advies, prettige behandeling.
het is een praktijk waar je niet omheen loopt, maar naar binnen gaat. word vriendelijk ontvangen, en vlot aan de beurt bij een afspraak. kunt met alle vragen komen, en deze worden meestal direct danwel later opgelost, naarmate de gesteldheid van patient. in een woord een dikke tien, en hopen dat deze tandarts en zijn vriendelijke personeel nog lang zo door gaat..
Ik vind heel goed
Fijne tandartsen en assistenten. Heel kundig en vooral heel relaxed.
Goede tand praktijk met een vriendelijke tandarts en assistenten.
Professioneel, modern en erg vriendelijk.
snelle , betrokken en adequate benadering mbt het probleem
Kraanvogelstraat 2
5912 XR Venlo