Goede ontvangst, even een praatje, neemt de tijd, legt uit wat de bedoeling is
Nemen de tijd voor je en zijn erg aardig
AL meer dan 40 jaar is dit mijn tandarts, waarbij iedere behandeling er toe bijgedragen heeft , dat het er nu nog zeer goed uit ziet. Hierbij ontbrak nooit een zeer goede uitleg en vriendelijkheid bij.
Combi afspraak mondhygiënische en tandarts news’s echt prima geregeld! Fijne medewerkers en mooiepraktijk!
Grote flexibiliteit bij het inplannen van een nieuwe afsprak, nadat ik deze was vergeten. Vriendelijk ontvangen bij de balie en bij de tandarts. Goede uitleg over de behandeling (controle met foto's) Goede uitleg en advies betreffende de gevonden problemen aan het gebit.
Goede zorg, vriendelijk, aandacht
Stefan is een goede tandarts, wie echt de moeite nam om mijn afgebroken voortand zo natuurlijk en mooi op te bouwen dat het echt natuurlijk er uit ziet. Super blij mee!!
Sonja de mondhygieniste behandelt mijn gebit altijd heel voorzichtig en houdt goed rekening met mijn angst
Medewerkers zijn zeer vriendelijk en service gericht.
Gewoon goed
Prima en persoonlijk.
Alle contacten en behandelingen heb ik als "prettig" ervaren. Men neemt tijd om vragen te beantwoorden en contact geeft prettig gevoel. Puntje van verbetering is aangeven van waar/wanneer je op 2e locatie moet zijn. Voor eerste keren verwarrend
Altijd open en prettig .Uitstekende ervaring, open en een luisterend oor.
Ik kan wel zelf gaan lopen hameren in mijn gebit, maar gelukkig zijn er mensen die er verstand van hebben.
Word altijd heel vriendelijk begroet en goed behandeld door zowel mondhygiëniste als tandarts
Omdat we verhuisd waren zijn we een paar jaar geleden bij deze tandarts gekomen en heel ons gezin vind het prima.
Je wordt er erg goed en vriendelijk geholpen
Zeer kundig en klantvriendelijk personeel, duidelijke uitleg vooraf, korte wachttijden in een comfortabele wachtruimte.
Een fijne tandartspraktijk
Wij komen al tientallen jaren bij deze tandarts. Inmiddels maken we gebruik van mondhyienist, orthodontist, kindertandartsen en andere tandartsen dan onze eigen tandarts. Ook onze kinderen in verschillende leeftijden zijn allen zeer tevreden. We moeten er een stukje voor rijden. Maar dat doen we graag.
Heel tevreden met deze praktijk
fijne tandartsenpraktijk die flexibel is en de patient/klant centraal stelt.
Je word altijd fijn en goed geholpen. Er word de tijd genomen om je goed te helpen, ook bij vragen
Geen klachten en zelfs prima alles!
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem