Ik ben bij Yvonne en Rob geweest en bij beide is dat prima gegaan. Yvonne heeft mn gebit weer goed gereinigd en Rob heeft een controle uitgevoerd, beide top gegaan. Nooit ga ik met lood in mijn schoenen naar de tandarts! Ga zo door, Ad
Tandarts Kuijpers is altijd aardig, kundig en oprecht. Doet geen dingen die niet nodig zijn. Deze tandarts had ik jaren eerder moeten hebben, dan had ik zeker weten nu een beter gebit gehad.
Zoals altijd gied
Tevreden over de uitgevoerde halfjaarlijkse controle.
Fijne tandartspraktijk. Heel vriendelijk.
ik ga met een goed gevoel naar de tandarts. het zijn altijd prima sessies
Altijd geduldig. Angst voor de tandarts niet nodig. Pijnloze behandelingen met een prima resultaat
vriendelijke, deskundig en zorgvuldige behandeling
Jarenlang een zeer plezierige en deskundige tandarts.
Zoals gewoonlijk geholpen zoals het moet, snel en efficiënt.
sinds enige tijd ben ik bij tandarts stefan egas en hij weet me echt gerust te stellen en is een hele zachtaardige tandarts
Netjes op tijd Vriendelijk Vakmanschap
Romina is altijd goed
Uitstekende zorg, vriendelijk, goede informatie/feedback. Daarbij wordt geen overbodige handelingen verricht en is de tariefstelling prima.
Alleen goede ervaringen met alle tot nu toe gedane behandelingen
Goed werk
Vele malen beter dan mijn vorige tandarts!
Dacht dat er een stukje van m’n tand was afgebroken waardoor er etensresten bleven hangen.
altijd prima gehoplen ook met spoedbehandelingen
prettige omgeving fijn personeel
Positief.
Bij binnenkomst word ik altijd vriendelijk ontvangen. Ik kom 1 keer in het half jaar en ze weten wie je bent wat je doet ondanks ze zoveel mensen zien onthouden ze dit toch wat erg fijn is
Hele vriendelijke mondhygieniste die duidelijk aangeeft wat ze gaat doen.l
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem